Volkswagen Passat CC a primit premiul Red Dot pentru Design

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 02.07.2009
Designerul lui Volkswagen Passat CC a ridicat premiul Red Dot pentru design, in cadrul unei ceremonii speciale. Premiul Red Dot este acordat de una dintre cele mai prestigioase case de design din Europa.

Modelul Volkswagen Passat CC a primit premiul Red Dot pentru Design in cadrul unei ceremonii speciale, care a avut loc in Essen. Castigatorii acestui concurs au fost anuntati in luna martie, dar premiile au fost acordate abia acum. Premiile Red Dot sunt organizate de Centrul de Design din Nordul Westfaliei, unul dintre cele mai vechi si respectate centre de design din Europa.

Din momentul lansarii pana astazi, Volkswagen Passat CC a mai fost premiat si cu IF Product Design Award, dar si cu Australian International Design Award. Premiul Red Dot pentru Design a fost ridicat de Martin Kropp, in numele Studioului de Design Exterior Volkswagen. Juriul concursului Red Dot este format din designeri din intreaga lume, care sunt schimbati anual pentru a putea fi cat mai impartiali, iar concursul sa fie cat mai reprezentativ.

Via | MotorAuthority

Comentarii (6)

  • cc
    Frumoasa masina!
    9 1
  • Mda
    Dar totusi doar cand o vezi la 2 m de tine iti dai seama ca merita. In poze ca si A5 pare o masina interesanta, dar nu extraordinara. Insa pe viu realizezi ca au niste linii foarte frumoase.
    6 0
  • Isi merita banii
    Masina asta e preferata unui bun prieten de-al meu. Il inteleg de ce! Am avut ocazia sa merg cu asa o masina si am avut senzatia k sunt intr-un avion...suspensiile sunt foarte confortabile, iar interiorul foarte silentios. Ce sa mai spun de interior si cat de confortabil m-am simtit in scaune. M-a impresionat ce mai! :)
    3 1
  • O fi ea doar un Passat cu alte haine, dar arata incredibil de bine. Merita premiul, parerea mea.
    3 1
  • bun
    nu sunt un impatimit al marcii, din contra,dar masina chiar arata bine.felicitari...
    3 1
  • of
    cool
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru