Volkswagen, primul constructor cu o aplicaţie pentru iPad

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 31.05.2010
Volkswagen este primul constructor auto care a lansat o aplicaţie pentru cel mai nou produs Apple, iPad. Aplicaţia este gratuită şi va permite utilizatorilor să ia contact mai uşor cu modelele din gama VW.

Numit de câteva luni director de marketing în cadrul grupului Volkswagen, Luca de Meo bifează primul său succes profesional notabil. Mulţumită lui de Meo, Volkswagen este primul constructor de automobile care lansează o aplicaţie pentru cel mai nou produs Apple, celebrul iPad.

Botezat DAS, abrevierea de la Digital Automotive Space, produsul din Wolfsburg se vrea a fi o revistă care permite utilizatorilor să se joace cu conţinutul, asemeni unui iPhone. Aplicaţia conţine informaţii despre modelele Volkswagen şi o funcţie de vizualizare a acestora la 360 de grade.

La finele lunii iunie, Volkswagen va lansa versiunea DAS pentru internet, oferind totodată posibilitatea de a publica pe Facebook conţinutul preferat. Până atunci, aplicaţia va fi disponibilă gratuit pe Apple Store.

Luca de Meo a declarat că "lansarea acestui produs reprezintă un pas important pentru strategia de marketing digital a grupului şi permite un dialog constructiv cu clienţii."

Comentarii (6)

  • Vortex66
    da mai terminati..
    Nu destul aud pe site-urile de electronice de ipad, ne mai si voi la cap cu ea. terminati naiba, cui ii pasa, ii un device useless fara utilitate. PUNCT. TERMINATI CA DISPERx(
    4 4
  • @Vortex
    Pai tu crezi ca americanii sunt prosti? Baga bani in publicitate degeaba?
    Tu ai dreptate, dar sunt multi care cumpara, ca e la moda.
    1 3
  • Vortex66
    @ZZZ
    Stiu... si tocmai aia ma enerveaza, lumea care da sute de dolari pe o chestie care n-are nici o utilitate.
    3 3
  • Infiniti
    Infiniti
    Din cate stiu eu, Infiniti a fost primul brand auto care a lansat o aplicatie pentru iPad. Adica http://www.adeyaka.com/ Poate e un alt gen de aplicatie dar trebuie sa recunoastem ca Infiniti au fost primi
    1 1
  • Ivanoff
    @Infiniti
    Stai relaxat ca asa este,insa asa disperati sunt baietii astia de la Automarket sa-si ia casu de la VW incat ar baga orice titlu de genu "VW este primul producator..."
    Maine vei vede o stire de genul: "VW este primul producator auto din lume a carui nume luat de la capatul alfabetului este primul" :))))
    In alta ordine de idei...buna stirea,extraordinara!
    2 2
  • @ivanoff si infiniti
    ...asa...si?...nu mi se pare chiar atat de importanta treaba asta. :P
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru