Volkswagen propune un Passat cu alură sportivă: R-Line

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 03.05.2012
Volkswagen anunţă introducerea nivelului de echipare R-Line pentru variantele sedan şi break ale actualului Passat.

După Polo, şi Passat primeşte din partea Volkswagen nivelul de echipare R-Line. Disponibil pe variantele de caroserie sedan şi break ale modelului de clasă medie, R-Line se poziţionează între echipările deja existente, Comfortline şi Highline.

La nivel exterior, pachetul aduce un look ceva mai sportiv, insuflat de noul spoiler frontal cu o priză mai mare de aer, de noile proiectoare, de pragurile laterale, de inserţiile cromate, de eleronul discret fixat pe portbagaj sau hayon, de logo-ul R-Line şi de deflectorul posterior cu evacuări cromate.

Nu lipsesc nici jantele de 17 inch Mallory, încălţate cu pneuri run-flat. Şi pentru ca pachetul să fie complet, germanii oferă acum şi o suspensie ceva mai sportivă, care coboară garda la sol cu 15 mm.

La interior, R-Line aduce scaune îmbrăcate în tapiţerie personalizată, decoraţiuni argintii la nivelul planşei de bord şi al portierelor, un volan cu partea inferioară turtită, îmbrăcat în piele, pedale placate cu inox şi inserţii pentru praguri.

Cei care preferă celelalte niveluri de echipare, adică Comfortline şi Highline, pot alege din lista de opţionale pachetul R-Line Design, care include doar spoilerele, eleronul şi logo-urile amintite mai devreme.

Pe piaţa din Germania, preţul unui Passat cu nivelul de echipare R-Line pleacă de la 30.225 de euro.

Pentru clienţii care îşi doresc însă doar pachetul R-Line Design, Volkswagen percepe o taxă de 900 de euro.

via l carscoop

Comentarii (8)

  • Octavian
    Ultimul Passat care mai avea o forma cat de cat era cel produs pana in 2004; Restul sunt atata de sterse ca nu imi inspira absolut NIMIC.
    13 22
  • octavian
    mai bine te dai tu cu o dacie sau un renou'!, vai de capu' tau...vb tampenii, ce va mai place ieftineala.......vorba aia veche, ... strugurii sunt acrii.
    23 15
  • adevarat ce spune octavian. daca si asta mai inseamna alura sportiva ..atunci vw a ajuns rau de tot in privinta designului . pachet sport se poate numie ce are insignia cu opc line , ce are ford mondeo dar asta nu are absolut nimic sport . tipic vw
    8 12
  • NIMIC
    de cativa ani germanii "inventeaza artificial" la orice model cate o trasatura sportiva .Sa fim seriosi ,cine vrea "sport " nu musca la vrajeala lor:)
    4 8
  • Anonim
    Ce-mi place ca toti frustratii comenteaza negativ in legatura cu Vw! Asta inseamna ca propietarii nu au timp sa stea pe forumuri: le place prea mult sa-si conduca masinile! Dar cand ai Ford, Opel sau Renault ce sa faci? Stai cu masina in service si ai timp de toate prostiile.
    5 4
  • @anonim
    dar de frustratii care stau pe forumuri si arunca cateva vorbe urate despre ford opel sau renault ce zici?
    5 2
  • loooooooooooooollllllllllll
    nu ma anonim posesorii de wc sunt prea trepanati caci altfel nu isi puteau cumpara o cutie pe roti si nu stiu cum se foloseste un pc,un lapptop de tableta sa nu mai vb....ramaneti voi cu tractoarele voastre tdi ca altfel nu se pot numi la ce sunet au!
    0 6
  • chuck norris
    iulian are dreptate
    taci edi80
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru