Volkswagen Scirocco este masina anului la Top Gear

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 28.11.2008
Jurnalistii revistei britanice Top Gear au oferit titlul "Masina Anului" modelului Volkswagen Scirocco.

Noul Volkswagen Scirocco a ainceput sa adune tot mai multe distinctii din partea revistelor de specialitate. Sportiva nemtilor a fost declarata "Masina Anului" de catre redactorii prestigioasei reviste britanice Top Gear.

Supranumit "modelul exotic al unui om obisnuit", Volkswagen Scirocco a reusit sa se impuna in fata unei concurente puternice. Versiunile cele mai apreciate au fost cele propulsate de unitatea 2.0 litri TSI si 2.0 litri TDI, de 200 respectiv 140 de cai putere.

Chris Craft, directorul diviziei Volkswagen Marea Britanie, a declarat la inmanarea premiului ca "Scirocco s-a bucurat de o primire calduroasa inca de la lansarea sa. Distinctia <> oferita de un juriu asa de exigent si cu experienta in domeniu face cinste brandului Volkswagen".

via | Zercustoms  

Comentarii (1)

  • ita bah antiaudi ce zic aia de la topgear-u.k! ita bah "experienta in domeniu face cinste brandului Volkswagen" ce chestie ba bizonule ...hai urla ca un cocalar cum ne-ai obisnuit!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru