Volkswagen scoate în evidență atuurile lui T-Cross cu ajutorul unui teaser video: portbagaj de până la 455 de litri și sisteme de siguranță moderne

de Cornel Șocariciu
Vineri, 10.08.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a publicat un teaser video cu ajutorul căruia scoate în evidență spațiul oferit de viitorul T-Cross. SUV-ul constructorului german promite un portbagaj de până la 455 de litri, sisteme de siguranță moderne și motorizări preluate din gama lui Polo.

Familia de SUV-uri Volkswagen va primi în această toamnă un nou membru. T-Cross este numele său, iar până în acest moment, producătorul german a publicat câteva imagini din timpul testelor.

Acum, Volkswagen vine cu un clip video cu ajutorul căruia scoate în evidență spațiul oferit de viitorul T-Cross. Doi jucători de hochei pe gheață din cadrul echipei Grizzlys Wolfsburg ne arată că portbagajul lui T-Cross este suficient de mare pentru echipamentul acestora.

Conform informațiilor publicate de producătorul german, volumul portbagajului variază de la 385 de litri la 455 de litri, în funcție de poziția banchetei din spate (aceasta culisează cu până la 15 centimetri). Prin rabatarea scaunelor, volumul crește până la 1.281 de litri.

Debutul comercial este pregătit pentru primăvara anului viitor, iar Volkswagen speră ca noul T-Cross să "fure" o parte din clienții lui Renault Captur și Peugeot 2008, fără să canibilizeze vânzările lui T-Roc. Volkswagen T-Cross va avea o lungime de 4.107 mm, cu 123 de mm mai puțin față de T-Roc.

Noul SUV va fi dezvoltat pe platfroma MQB A0 și va prelua motorizările lui Polo.

Totodată, producătorul german spune că noul T-Cross va dispune de un sistem de infotainment cu un ecran tactil de 8 inch și de un instrumentar de bord digital, disponibil opțional. Mai mult, noul SUV va fi echipat standard cu o serie de sisteme de siguranță întâlnite, de regulă, pe modelele din segmentele mai mari.

Comentarii (4)

  • Deci practic un Polo "Stepway" cu 5% dimensiuni mai mari si o garda la sol ceva mai mare fara 4x4.

    @AM apropo, in loc de T-Cross ati pus de 2 ori T-Roc in articol.
    2 0
  • @Nelu
    Mulțumim. Prea multe modele cu T în gama Volkswagen :)
    4 0
  • Edikkk
    Bla bla bla....

    Maşinile ELECTRICE vin tare din China.

    https://youtu.be/QqBsmIeos4g

    Companiile europene dorm în papuci.
    China vrea să domine lumea auto viitoare dărâmând toate companiile occidentale, prin maşina electrică care reprezintă viitorul.
    2 1
  • Rudolf D.
    @Edikkk foarte frumos. Ce masina electrica ai? Spune-ne din experienta ta. Ca sa vedem ceva real nu campanii de PR.
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru