Volkswagen se pregătește pentru Euro 2020: germanii lansează ediția specială United pentru 10 modele

de Daniel Popescu, Foto: Volkswagen
Vineri, 10.01.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a lansat ediția specială United pentru 10 dintre modelele pe care le are în gamă ca parte a promovării Campionatului European de Fotbal din 2020.

Volkswagen este partenerul de mobilitate al Campionatului European de Fotbal din 2020, care va avea loc în vară în 12 orașe de pe Bătrânul Continent.

Ca parte a acestui parteneriat, constructorul german a anunțat lansarea unei versiuni speciale United pentru 10 dintre modelele sale: up!, e-up!, Polo, T-Cross, Golf Variant, Golf Sportsvan, T-Roc, Tiguan Allspace, Touran și Sharan.

Ediția specială include nuanța de caroserie exclusivă Atlantic Blue Metallic, jante din aliaj Dublin, geamuri laterale și spate cu tentă fumurie și badge-ul United pe montantul B.

La interior, volanul este îmbrăcat în piele, iar unele modele includ sistem de infotainment și sistem de navigație. De asemenea, toate modelele cu excepția lui up! includ și sistem de aer condiționat climatronic și pachetele Light și Sight (faruri cu control automat și senzor de ploaie).

Volkswagen oferă opțional și pachetul United Plus, care în funcție de model include jante mai mari, Digital Cockpit sau ecran multifuncțional.

Nu în ultimul rând, pentru modelele Polo, T-Cross, T-Roc, Golf Variant și Touran este disponibil și un al doilea pachet suplimentar opțional R-Line Exterior, care include elemente sportive din gama R-Line și jante de aliaj mai mari. În plus, în cazul lui Golf Variant, acest pachet include și un pachet sportiv.

Volkswagen susține că achiziționarea unui model într-o ediție specială United generează economii de până la 3.400 de euro decât dacă îmbunatățirile ar fi cumpărate separat, pe baza prețurilor de comercializare din Germania.

Via Volkswagen

Comentarii (1)

  • Bravo VW ! O firma auto care se implica prin editi speciale, lanseaza foarte multe modele si au foarte multe concepte electrice care vor deveni realitate
    2 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru