Volkswagen şi Microsoft lucrează la o nouă interfaţă media

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 07.05.2011
Volkswagen şi Microsoft au semnat un acord prin care gigantul software va oferi tehnologia necesară dezvoltării unei noi interfeţe media mult mai rapidă şi mai eficientă.

Gigantul american Microsoft a semnat un parteneriat cu germanii de la Volkswagen pentru a dezvolta o nou interfaţă media destinată modelelor produse de nemţi. În trecut, gigantul software a mai colaborat cu italienii de la Fiat pentru dezvoltarea platformei Blue&Me. De asemenea, Microsoft s-a aflat şi în spatele pachetului "Sync", cu ajutorul căruia posesorii modelelor Ford îşi uşurează viaţa la volan.

De această dată, americanii vor să fie promotorii noii generaţii de sisteme multimedia din automobile, iar pentru aceasta vor lucra alături de E.solutions, furnizorul de software al celor de la Volkswagen. Aceştia din urmă vor beneficia de tehnologia Extended File Allocation Tabel (exFAT) şi astfel vor putea crea noua interfaţă media. Tehnologia fişierelor de stocare oferă un mare salt în ceea ce priveşte cantitatea de informaţie ce poate fi înmagazinată de o gamă largă de electronice şi totodată măreşte viteza cu care acestea pot fi accesate.

Astfel, proprietarul automobilului poate transfera un film de pe orice dispozitiv portabil mult mai rapid.

De asemenea, Volkswagen lucrează la o nouă platformă media care să ofere un meniu mult mai vast în ceea ce priveşte informaţia şi elementele de amuzament. 

Via | CarAdvice

Comentarii (4)

  • software
    Cam multe companii auto apeleaza la Microsoft. E cautata tehnologia americana.
    9 2
  • Nu cred ca o sa fie o mare crestere de viteza daca folosesc ex-FAT. Ca daca vei vrea sa transferi ceva de pe un stick sa zicem, factorul limitant de obicei va fi viteza stick-ului. Asa ca ar putea pur si simplu sa introduca USB 3.0 si SSD-uri pe masini, si s-ar rezolva problema cu viteza :D
    Unde ar putea sa beneficieze VW de asistenta Microsoft ar fi la interfata si capabilitatea de a rula aproape orice fara probleme.
    7 1
  • Micro$oft
    La 200km/h pe autobahn apare BSOD-ul: " Windows has encountered a serious error and it must shutdown !" Si asa ramai fara partea electronica a masinii, fara directia asistata electronic, fara ABS,ASR,ESP, etc, si ai familia in masina si trebuie sa reduci viteza ca ai in fata un ambuteiaj............ "Don't worry, be happy"...stiti melodia, nu?
    1 9
  • octav_bmw
    @crisi
    stai ca nu am inteles o parte din ce ai zis.ce legatura are windous cu ac abs asr esp etc? comenzile alea le poti face si manual de la bordul masinii
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru