Volkswagen Tiguan R-Line este disponibil si in Romania

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 27.04.2009
Pachetele de echipare R-Line sunt disponibile si pentru modelul Volkswagen Tiguan.

Clientii Volkswagen pot achizitiona modelul Tiguan si cu pachetul R-Line. Acesta este disponibil in doua variante – Exterieur si Plus. Optional, clientii VW Tiguan pot alege si o combinatie dintre cele doua pachete de echipare. Cel mai bine vandut SUV din Romania a primit astfel atentia celor de la divizia Volkswagen Individual.

Pachetul Exterieur R-Line contine un splitter pentru bara fata, creat sa completeze aspectul partii frontale alaturi de noua grila fata cromata cu finisaj mat. Mastile laterale vopsite in culoarea caroseriei asigura un design mai impunator. Tiguan poate fi echipat cu un tren de rulare dinamic ce permite o reglare sport a suspensiilor. Aripile au fost evazate subtil, iar profilul modelului este scos in evidenta de jantele R Line de 19 inchi echipate cu anvelope 255/40.

Pachetul R-Line Plus este creat pentru individualizarea interiorului dar ofera si anumite elemente suplimentare. Pe langa elementele de la interior, clientii care aleg acest pachet primesc atat un set de jante de aliaj, cat si trenul de rulare dinamic.

Scaunele din fata poarta inscriptia R-Line pe tetiere, iar design-ul tapiteriei ii confera o nota superioara de sportivitate.

Pachetul R-Line Exterieur este disponibil pentru modelele noi Volkswagen Tiguan contra sumei de 2.691 euro cu TVA, pe cand pachetul R-Line Plus are un pret de 1.993 euro cu TVA. Combinatia dintre cele doua pachete are costa 488 euro cu TVA. Cele doua pachete de echipare sunt disponibile exclusiv pentru versiunea Tiguan Sport&Style.

Via | Volkswagen

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru