Volkswagen Up! cu cinci uşi - primele imagini oficiale

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 23.01.2012
Volkswagen a publicat astăzi primele imagini ale celui mai nou derivat din gama Up!. Este vorba despre varianta cu cinci uşi, destinată clienţilor care apreciază versatilitatea.

Aşa cum a promis, Volkswagen începe lărgirea gamei lui Up! cu o primă variantă, anticipată încă de anul trecut de conceptul Cross, expus în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Este vorba despre derivatul cu cinci uşi al mezinului german, destinat clienţilor din segmentul mini care apreciază versatilitatea şi vor să uşureze accesul pe locurile din spate.

Alte diferenţe, comparativ cu varianta în 3 uşi nu vor exista. Gama de dotări va fi aceeiaşi, iar propulsia va fi asigurată de acelaşi motor cu trei cilindri de un litru, în două versiuni de putere, de 60, respectiv 75 de cai putere.

Up! cu cinci uşi va debuta în premieră mondială luna viitoare, în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Comenzile vor fi demarate începând cu data de 6 martie, primele livrări urmând să se facă pe piaţa din Germania începând cu luna mai. Diferenţa de preţ dintre varianta cu trei uşi şi cea cu cinci va fi de numai 475 de euro pe piaţa din Germania.

via | VW

Comentarii (25)

  • nu credeam ca o sa mai vad in 2012 geam in spate ca la Oltcit
    16 34
  • @barichelu
    da ca bine zici...dar fanii vw nici nu o sa vada stai lin sunt prea impresionati de masina!! de toata jena asta!!
    13 34
  • nada pt fraieri!!
    asta e masina asta! un sg motor de 1 l de 60 si 75 de cai,design sters,cel mai smecher geam de pe piata pe spate...mai bine prefer un picanto ca e la 10 ani distanta!!
    11 33
  • viorel
    ce e voma asta fratilor? masina? wtf?
    12 28
  • UP
    masina este f frumoasa! nu stiu ce aveti. eu conduc un seicento si o sa il dau tot pe o masina mica. noul model fiat 500 e mult prea scump, asa ca imi iau Up. mai ales cu trapa aia, arata bestial. binenteles, rosie
    30 10
  • @Alina
    nu lua in seama o idee a unor retarzi!Fi sigura ca masina va fi un HIT deoarece VW ca sa intre in segmentul asta trebuie sa vina cu ceva foarte bun deoarece segmentul este suprasaturat de ligheane si cotete.
    26 10
  • razvanis
    @edi si restul
    Astea sunt exigentele clasei, toyota aygo, C1, 107 , cate motorizari au ? Si ce fel de luneta au la spate?
    20 6
  • Up
    f ok masina. si cum am mai zis, o sa se vanda f bine in Romania. ne trebuie masini cat mai mici, mai ales ca se merge mult in oras.
    15 7
  • vw=fas auto
    masina e ok ... doar trebuie sa ai grija cand iesi cu ea din curte sa nu te calce vreo basculanta ...liniile de dubita o prind foarte bine ..=))
    9 16
  • e masina de femei
    Bei eu ma duc fregvent la tzara si imi aduc si duc chesti de acolo. Unde dreaq pun eu juma de porc, bidonu de 200 cu moraturi si damijenele cu vin/tzuica. Decat asta mai bine iti ei un E Klasse sau un A6 oricum sunt peste si ce era pe ele in ani 90 pe VW no sa fie nici in 10 ani. Varza de masini pentru gagici fitzoase.
    6 14
  • @edi80
    Lasa ca u preferi citroenC1 si peugeot 107 adevarate capodopere la care optiune e si turometrul (nu s-a auzit de navig, scaune incalzite, cutie automata..)
    15 7
  • mda
    pustiule daca vrei sa stii optiunea mea prefer la clasa sa picanto sau yaris iar ce zici tu acolo sunt balarii amice!! razvanis fii mai atent la ce se discuta si lasa lunetele...maj din clasa sa au cel putin 2 motorizari kiar si diesel!!
    4 15
  • @yuly
    fitzoase?cred ca alea fitzoase sunt in bmw-uri si audi care ele stiu bine cum le-au obtinut.
    incap si in Up toate alea, porcul si muraturile. daca mergeti 2 persoane. dar mai bine nu stai tu acolo?
    7 5
  • asteptam si varianta sportiva gti sau r cu o putere fabuloasa de 79-80 de cai si atunci tot taranul isi poate incorda muschii la semafor intr-un cotet de vw =))) pe bune ? asta e masina ? daca intra un logan in tine esti gata-nbalsamat. e o ghena infecta pentru papagalii care pun botu la asemenea taranisme... nu stiu cum ar putea cineva sa se lase pacalit de marca-samsar a automobilismului vw . exista cum zicea cineva yaris, spark picanto si altele clar mult mai "masini" decat ghena asta , sa fim seriosi :)
    5 13
  • ce vb dom'le?, loganu e viata lor!!!, are loc in el si de muraturi si de cartofi, vot rosu e invidie de loganist.
    8 5
  • ???
    cel mai mare paranoic!!!, in viata ta n-ai deschis vreo usa de vw...compari jucaria asta de masina cu logan?????????, vai de capul tau, il ai doar sa nu-ti ploua in gat.
    9 5
  • @edi80
    Sunt tare curios daca ai prefera actualul Picanto si peste 10 ani in detrimetul unui Up!. Dar stai, ca tu oricum ai o namila de masina intr-un oras sufocat de "gipane". Ma rog, fiecare isi cumpara ce vrea. Dar niciodata nu am inteles de ce ai avea nevoie de o asemenea masina intr-un oras ca Bucurestiul (poate imi explici tu). Adica intr-un loc unde o masina de clasa mini, care se descurca fara probleme si cu un motor de 60 CP si unde XC90-ul tau va fi doar o masina mare in trafic si cam atat.
    Si pentru domnu' care se tot intreaba, Logan a fost conceput ca o masina medie in toate privintele, mai putin spatiul interior. Ori Up! a fost conceput sa fie una din referintele segmentului. Nu ma credeti? Mergeti la un drive test. Va e lene? Stati pe net si comentati cum le stiti pe toate. Sau incepeti macar de aici:

    http://www.automarket.ro/test-drive/volkswagen-up-3-usi-41300.html

    Si apropo, Picanto e defapt un i10 ci sigla Kia.

    PS: am o masina mica. Urmatoare masina va fi tot mica.
    14 3
  • jiji cocalarul
    ba edi eu renunt sa iti mai zic ca nu " stie sa scrie corect romaneste" insa nu inteleg cum un mare cunoscator auto ca tine confunda in asa hal clasele auto! aygo este in ac clasa cu UP-ul baiatule bla bla bla ...n-ai cu cine! atata timp cat omu' e condus de ura si nu de rationament nu are rost sa ii contraziceti!
    9 5
  • @baietii de mai sus
    laucalin..astae una dintre ele ca in oras merg cu un picanto model 2007!
    iar de tine hadouken ce sa zic..atat poti atat zici fiecare cat poate caci daca am fi toti ca tine..... bune argumente imi dai o simpla opinie!felicitari esti printre invingatori!!
    3 10
  • Ati urcat in Up! sa ziceti ca e "cosciug"?????
    Frate, ce am mai ras la comentariile de mai sus.
    5 stele la EuroNCap: Nu va zice nimic???
    Vorba unuia de mai sus: "nu ati deschis nici macar o usa de Volkswagen"!
    10 6
  • IMiev e cosciug!
    Daca faci accident cu ala te "elctrizezi", pardon electrocutezi!
    4 9
  • wow!
    Lori, ce faci, tata, ti-ai proptit un 9-3X la avatar?! Ha ha, hai ca-mi place! Parca mai ieri te faleai cu Lodgy, dar pesemne ti-ai dat seama instantaneu ca nu se compara bazinul cu oceanul...Pe bune, te ador pentru gestul acesta de curaj "nebun", dar te previn ca, odata patruns in comunitatea ezoterica Griffin up!, inevitabil iti vei lua mereu flegme de la "inamicii de moarte" ai SAAB-ului, asa cum patesc eu cu regularitate de ceasornic elvetian...In orice caz, oricate gunoaie ar arunca oamenii intr-un rau, izvoarele lui vor ramane intotdeauna curate...
    3 6
  • Mircea
    SaabCuantic fara suparare dar ai o obsesie cu SAAB-ul tau , ce legatura are SAAB-ul cu aceasta stire ?
    stiu ca si eu sunt in off-topic lafel ca SaabCuantic insa m-am saturat sa il mai vad comentand numai porcarii pe aici
    1 5
  • vw down
    cata nesimtire sa ai sa scoti o asemenea maghernita pe piata ? daca nu erau pupinbasistii obisnuiti care si daca scot un carucior de butelii vw ei il sustin pt ca doar e vw adica are piese de bugatii ca doar amandoua sunt vag =)))) (cam asta e mentalitatea lor ) .daca nu erau ei se alegea praful de mult de marca asta penibila care nu mai scoate masini pe piata de mult ci doar copii ale copiilor cu tehnologii preistorice. rusine dinu patriciu :))) rusine vagonetului :))
    2 8
  • @vw down
    Pentru tine am decat o vorba... daca taceai filozof ramaneai.
    4 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru