Volkswagen va continua să producă non-stop în cadrul uzinei din Slovacia

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 26.06.2011
Germanii de la Volkswagen au prelugit până la finalul anului programul de producţie non-stop din cadrul uzinei de lângă Bratislava pentru a putea satisface cererea de SUV-uri, aflată în creştere.

Constructorul german Volkswagen continuă să lupte pentru a deveni producătorul numărul unu în lume. Ultima decizie luată de oficialii germani a fost să prelungească programul de lucru permanent al uzinei din Slovacia până la finele anului.

Angajaţii de la fabrica de lângă Bratislva au început să lucreze după un program non-stop în septembrie 2010, iar termenul stabilit atunci de germani prevedea revenirea la un program normal în luna iunie. Această decizie a fost luată deoarece piaţa auto din Europa începe să-şi revină de pe urma crizei economice, iar germanii nu vor să reteze această oportunitate.

În prezent, la uzina din Slovacia sunt produse caroserii pentru Volkswagen Touareg, Audi Q7 şi Porsche Cayenne. Anul trecut pe poarta uzinei de lângă Bratislava au ieşit 144.500 de maşini, cu 36 de procente mai mult comparativ cu 2009. Din totalul maşinilor asamblate în Slovacia, 99.3% sunt exportate, marea majoritate fiind trimise către Germania, ţară unde cererea de SUV-uri a crescut cu 36 de procente.

Via | Wheelsunplugged

Comentarii (15)

  • cazane pe 4 roti....!
    13 36
  • zarnesteanu
    Baieti destepti cehii
    Tot respectul pentru ei si pentru FauVe!

    Poate invata si ai nostri sa faca business. Materie prima avem. Trebuie umblat un pic la mentalitati si poate iesi o treaba frumoasa.
    18 2
  • Bogdan
    @dan
    Fratele meu ... tu ai o obsesie. Te rog frumos, impartaseste-ne si noua care este treaba cu tine? In copilarie ai suferit vreo trauma? Ai fost lovit de un Volkswagen sau ti-a calcat unul cu Volkswagenul cainele?
    Hai, spor la scris. Aseptam cu nerabdare.
    24 5
  • VW
    Un VW Bus din 1963 s-a vandut cu 217800 $ ! Mai multe pe : http://www.thetruthaboutcars.com/2011/06/1963-vw-bus-sells-for-217800/#more-400388
    6 4
  • @dan@vwsi alti retarzi
    copii au sindromul vw,e o boala grava, se trateaza doar in service cu o cheie franceza in cap
    13 7
  • cristi
    @Bogdan, i-ai zis-o lui dan cu trauma:)). A ramas cu sechele:))
    6 3
  • @zarnesteanu
    ce treaba au in toata afacerea asta cehii???
    e vorba de fabrica din Bratislava!!
    10 0
  • zarnesteanu
    Andrey11
    Touche! Daca ma iei repede, inca fac referinta la spatiul fostei Cehoslovacii ca si ceh. Dincolo de nordul tarii, in Ukraina, oamenii inca se refera la anumite constructii arhitecturale "de pe vremea cehilor" desi astazi sunt divizati in doua natiuni diferite. Exemplele pot continua :)

    Pe viitor am sa fiu mai atent.
    5 0
  • dan
    Daneeeeee cu atzi merge loganul???? :))))))))))))))))))))) unde pisica nu ajunge zice pute , azi pisica este Dan
    4 4
  • @zarnesteanu
    like.imi place cum te-ai argumentat
    2 0
  • VW=masina pensionarilor. Cazane afumate.......
    7 11
  • victor
    numai cei care au trecut din vw in alt vw pot lauda marca asta, care au mai condus si altceva la viata lor nu cred ca raman fideli la niste conserve care te duc din punctul A in punctul B si atat. ....asta daca ajungi in punctul B!...
    6 16
  • @victor
    ia-ti tu masina care te duce din punctul A ......SERVICE.....in punctulB
    5 3
  • victor
    asta ar insemna sa-mi iau vw!!!
    5 6
  • @victor & dan
    daca pt tine vw inseamna doar pasat din 1900 toamna este problema ta. Daca tu conduci un bentley bravo tie e tot vw. daca conduci un logan la fel bravo tie. dar du-te si posteaza undeva un prostiile unui pusti care nu stie sa isi stearga nasul conteaza.

    @zarnasteanul: superba intoarcerea ca la ploiesti. aplauze si un like. absolut genial.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru