Volkswagen va dezvalui la Geneva noua generatie Sharan

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 19.02.2010
Volkswagen se pregateste sa expuna la Geneva si noua generatie a modelului Sharan. Monovolumul a fost dezvoltat pe aceesi platforma cu Golf si Passat.

Volkswagen nu se multumeste doar cu noua generatie Touareg si noul Polo GTI si pregateste inca o surpriza pentru publicul prezent la Salonul Auto de la Geneva. Asul din maneca se numeste Sharan si vine cu o noua generatie, care se aliniaza la normele de design si calitate impuse de cele mai noi modele Volkswagen.

Constructorul german lasa astfel in urma 15 ani in care Sharan a folosit o platforma comuna cu Ford si Seat. Noua generatie a monovolumului va folosi aceeasi platforma regasita si pe modelele Golf si Passat, preluand implicit si motorizarile diesel si benzina cu care publicul deja s-a obisnuit. In premiera, Sharan se va bucura si de transmisia DSG cu dublu ambreiaj dar si de sistemul de tractiune integrala Haldex.

Ultimele imagini spion au tradat acelasi contur de monovolum si usile spate glisante, ceea ce inseamna ca noua generatie nu va veni cu multe modificari ale produsului.

Noul monovolum va sta la baza fratelui de concern, Seat Alhambra, care isi va face debutul oficial in cadrul salonului de la Paris din toamna.

Ford a ales deja alta directie, renuntand la colaborarea cu grupul german pentru a dezvolta noile S-Max si Galaxy pe platforma lui Mondeo.

via | autoblog

Comentarii (6)

  • Urat !!!
    Naspaaaa
    8 16
  • Inca nu a fost prezentat ! Cele 2 imagini sunt ilustratii computerizate .
    14 4
  • ..........
    eu cred ca va fi o masina frumoasa....la fel ca celelalte Volkswagenuri
    13 10
  • .......
    Imi place maraca VW, dar SHARANUL din imagine nu are un design prea reusit. mult mai frumos e TOURANUL
    8 5
  • sonky
    Sunt foarte curios cum va arata noul sharan.E o masina perfecta de familie ,multa modularitate si un raport decent performata ,practicabilitate .
    sigur v-a urma linia impusa de celelalte modele.Ma astept la faruri de golf 6 si spate de toareg ,poate sa fie chiar un golf 6 umflat cu steroizi
    0 3
  • ii super tare modelul Sharan care il face la GENEVA?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru