Volkswagen va extinde gama de electrice cu încă un sedan: conceptul noului model, așteptat după lansarea lui ID

de Daniel Popescu
Luni, 17.07.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen pregătește lansarea unui concept care va prefața un nou sedan electric, acesta urmând să fie dezvăluit după prezentarea versiunii de serie a lui ID.

Volkswagen are o strategie agresivă în privința dezvoltării de mașini electrice pentru a respecta noile norme de emisii și pentru a face uitat celebrul scandal Dieselgate.

Primul model electric care urmează să fie lansat este Volkswagen ID (foto), care a fost deja prezentat în fază de concept la Salonul Auto de la Paris din toamnă anului trecut. Acesta urmează să fie lansat pe piață în versiune de producție undeva în cursul anului 2020.

Totuși, o serie de informații din cadrul Volkswagen America arată că producătorul german pregătește încă un model electric sedan, însă pentru moment nu se cunosc alte detalii despre mașina care va face de asemenea parte din familia ID.

Informația a fost dezvăluită de Greg Lucia, director de marketing la Volkswagen America, în cadrul unui summit organizat de producător la Berlin. Cel mai probabil, modelul va fi prefațat de un concept care va fi dezvăluit după prezentarea versiunii de serie a lui Volkswagen ID.

Știm deja că gama de modele electrice a celor de la Volkswagen va mai include un SUV, anticipat deja de conceptul ID Crozz, dar și un Microbus, prezentat sub forma lui ID Buzz.

În plus, germanii au arătat publicului și Sedric, o mașină electrică dedicata transportului urban de persoane.

Via Motor1

Comentarii (1)

  • Neamtul47
    Urat urat urat si scump probabil,sanse mici
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru