Volkswagen va lansa două noi SUV-uri în gamă

de Sebastian Toma
Joi, 09.07.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a confirmat planurile de a lansa două SUV-uri noi în gama sa. Acestea vor fi încadrate în gamă în jurul lui Tiguan.

Volkswagen a confirmat planurile de a lansa două SUV-uri noi în gamă, titrează cei de la Car Advice în urma unui interviu cu John White, managing director al diviziei australiene a Volkswagen Group. Data lansării celor două modele noi din gama Volkswagen nu a fost specificată, dar directorul diviziei Volkswagen Australia a precizat că noile modele vor fi împărțite în jurul viitorului Tiguan. La rândul său, Tiguan va debuta în cursul anului 2016, dar viitorii săi frați de gamă sunt așteptați ceva mai târziu. Unul dintre cele două modele va fi mai mic decât viitorul Tiguan, pe când al doilea va fi mai mare decât succesorul actualului SUV compact de la Volkswagen.

Fratele mai mic al viitorului Tiguan este așteptat să fie SUV-ul de clasă mică Taigun. Acesta din urmă se lasă așteptat în contextul în care aproape toți producătorii de volum de pe piață au deja modele în acest segment. Între timp, fratele mai mare al viitorului Tiguan va apela la clienții care vor un crossover mai aspectuos și nu sunt atât de interesați de latura de off-road a vehiculului.

În materie de design, viitorul frate mai elegant al lui Tiguan va fi inspirat de conceptul CrossBlue prezentat în 2013.

Urmareste Automarket
Noua generație a lui Volkswagen Tiguan este programată să fie prezentată în toamna anului curent. Aceasta va debuta comercial undeva în cursul anului viitor. Înlocuitorul SUV-ului de clasă compactă din Wolfsburg va beneficia de un ampatament mai mare, lumini de zi cu LED-uri, faruri cu LED-uri și de toate beneficiile aduse de noile platforme dezvoltate de companie în ultimii ani.
Unele surse anunță dezvoltarea unei variante cu șapte locuri a lui Tiguan, care ar trebui să fie prezentată în a doua parte a anului 2017 și să fie fabridcată în Mexic și vândută doar în America de Nord și de Sud.

Via CarAdvice

Comentarii (1)

  • petrush
    interesant noul tiguan va avea lumini culed
    2 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru