Volvo concediaza inca 3000 de angajati

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 08.10.2008
Volvo anunta noi disponibilizari, pe fondul crizei din industria auto. Volvo a concediat in 2008 6.000 de angajati.

Esential

25.000 de angajati are Volvo in toata lumea.
6.000 de angajati ai Volvo vor fi destituiti.

Volvo anunta noi disponibilizari, pe fondul crizei din industria auto mondiala. Compania suedeza va renunta la 2000 de angajati din fabrica si 700 de muncitori din sectorul administrativ.

Noul val de conciederi se alatura disponibilizarilor deja anuntate de suedezi, numarul total ajungand la circa 6.000 din 25.000 de angajati in toata lumea.

Sunt vremuri dificile pentrtu industria auto in general, inclusiv pentru Volvo. Aceste masuri au menirea sa protejeze si sa intareasca compania”, a declarat Stephen Odell, CEO Volvo.

Boss-ul companiei detinute de Ford a mai spus ca mediul economic instabil, existent la nivel mondial, a lovit mult mai drastic Volvo decat s-au asteptat oficialii companiei.

Taguri: Volvo

Comentarii (1)

  • FEMEIA DE SERVICIU = PROFESOARA?
    Interesanta matematica faceti 2.000+700=3.000 de concediati. Bine ca la noi nu femeia de serviciu preda matematica. Garantez ca si ea ar fi facut o treaba mai buna.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru