Feedback

Volvo: “Electricele vor fi la fel de profitabile ca mașinile convenționale până în 2025”

Publicat Joi, 21.03.2019
de Paul Cosma
Comenteaza 0
Volvo: “Electricele vor fi la fel de profitabile ca mașinile convenționale până în 2025” - Poza 1
Volvo estimează că mașinile electrice vor aduce un profit similar cu vehiculele convenționale cel târziu în anul 2025, potrivit Reuters.

Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volvo a pregătit investiții semnificative pentru a lansa pe piață mai multe modele electrice în următorii ani, electrificarea fiind o prioritate pentru constructorul suedez.

CEO-ul Volvo, Hakan Samuelsson, estimează că mașinile electrice vor fi la fel de profitabile ca vehiculele diesel și pe benzină cel târziu în anul 2025, potrivit Reuters.

“Sunt absolut sigur că profitul mașinilor electrice va fi similar cu cel produs de mașinile cu combustie internă, până în 2025,” a spus Samuelsson.

Principalul argument invocat de oficialul Volvo este scăderea costurilor cu componentele pentru mașinile electrice în anii următori. Constructorul suedez se bucură în prezent de o cerere mare pentru modelele sale plug-in hybrid.

Via Reuters


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru