Salonul Auto de la Geneva 2016

Volvo introduce noul break V90 mizând cu mândrie pe tradiție: "O treime din mașinile vândute în istoria noastră au fost break-uri"

Publicat Marti, 09.02.2016
de Mircea Meşter
Comenteaza 2
Volvo introduce noul break V90 mizând cu mândrie pe tradiție: "O treime din mașinile vândute în istoria noastră au fost break-uri" - Poza 1
Primăvara anului 2016 găzduiește lansarea noului V90, model break care se așează în zona modelelor mari de segment premium. Fratele de familie al noului S90 va fi dezvăluit în 18 februarie, în timp ce premiera oficială e în 1 martie, la Geneva.

Marca Volvo a fost considerată pentru mult timp una "bătrânească", dedicată mai ales familiilor. Iar acest lucru s-a datorat mai ales gamei foarte largi de break-uri pe care brandul suedez l-a lansat în istoria sa de aproape 90 de ani. Lansați oficial pe piață în 1927, cei de la Volvo au reușit să vândă până acum peste 6 milioane de mașini de caroserie break, ceea ce echivalează cu o treime din totalul vânzărilor mărcii în cei 89 de ani de activitate.

Informația a fost publicată de Volvo într-un comunicat de presă care anunță lansarea noului V90 la Salonul Auto de la Geneva, care își va deschide porțile pentru jurnaliști în 1 martie. V90 este versiunea vreak a noului S90, model de segment mare pe care Volvo l-a prezentat la Detroit în ianuarie.

Noul V90 își propune să se lupte pe piață cu rivali germani precum Seria 5 Touring, A6 Avant sau Mercedes Clasa E T-Modell, mașini care adună în acest moment majoritatea vânzărilor din segment la nivel mondial.

Totuși, Volvo va miza pe istorie pentru a aduna clienți.

"Avem tradiție în segmentul estate. În mintea multor oameni rămânem brandul break-urilor prin excelență. În timp ce brandul Volvo s-a dezvoltat și e mult mai mult decât mașini break de familie, vom duce mai departe cu onoare moștenirea bogată pe care o avem prin noul V90", spune Hakan Samuelsson, CEO al Volvo Cars.

Primele imagini cu noul V90 vor putea fi admirate în 18 februarie, atunci când Volvo va găzdui un eveniment dedicat pe "teren propriu", la Goteborg. Modelul este construit pe platforma SPA, cea pe are Volvo asamblează noile generații XC90 și S90.

via Volvo


Comentarii (2)

  • Ce-i frumos, e frumos si break ! :)
    9 0
  • sper sa produca si varianta -> http://autowaffle.com/wp-content/uploads/2014/02/Volvo-Concept-Estate-Left-Side-2.jpg
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru