Volvo inventează Mașina Timpului, un concept care modifică experiența la volan

de Bogdan Mirică
Marti, 03.11.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volvo expune la Salonul Auto de la Los Angeles conceptul Time Machine. După cum o sugerează și numele, prototipul vrea să redefinească experiența celui din spatele volanului.

Volvo anunță o adevărată revoluție tehnologică cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles, programat la finalul acestei luni. În cadrul evenimentului american, producătorul va dezvălui conceptul Time Machine, dezvoltat pe platforma modulară SPA, care găzduiește actualul XC90, dar și viitoarele S90 și V90, anticipate deja de o serie de imagini spion.

Pentru toți cei care s-au grăbit să spună că Volvo a inventat Mașina Timpului, Andres Tylman-Mikiewicz, managerul centrului de concepte și monitorizare din cadrul constructorului scandinav, a lămurit titulatura:

”Nu vei putea să călătorești în timp pentru a face cunoștință cu legendele istoriei și nici nu te vei putea teleporta în viitor pentru a-ți cunoaște copiii. Conceptul nostru aplicat platformei SPA va putea oferi însă mult timp liber celor de la volan.”

Conceptul nostru aplicat platformei SPA va putea oferi însă mult timp liber celor de la volan.

Andres Tylman-Mikiewicz
Managerul centrului de concepte și monitorizare din cadrul constructorului scandinav
Pe scurt, conceptul Time Machine va fi promotorul noilor tehnologii autonome, dezvoltate în prezent de Volvo.
Faptul că ele sunt aplicate platformei modulare SPA confirmă apropierea acestora de faza de producție în serie. Time Machine va fi echipat cu tehnologie dezvoltată la Centrul de Concepte și Monitorizare Volvo, din California, motiv pentru care a și fost ales Salonul de la Los Angeles.

Constructorul suedez a anunțat deja că programul său pilot în domeniul rulării autonome presupune lansarea pe străzile din Gotheborg a unei flote de 100 de exemplare XC90 care se pot conduce singure.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru