Feedback

Volvo se gândește să mărească producția pentru primul său model sub brandul Polestar: cele 500 de unități prevăzute inițial nu sunt suficiente pentru cererea ridicată

Publicat Joi, 08.02.2018
de Petre Barac
Comenteaza 0
Volvo se gândește să mărească producția pentru primul său model sub brandul Polestar: cele 500 de unități prevăzute inițial nu sunt suficiente pentru cererea ridicată - Poza 1
Polestar 1 ar putea să primească o mărire de producție, întrucât cererea depășește cu mult cele 500 de unități prevăzute de Volvo să fie construite pentru coupe-ul hibrid.

Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Polestar 1 este primul model de serie lansat sub brandul Polestar. Coupe-ul cu două uși are propulsie hibridă, 600 de cai putere și poate fi comandat din 2019 doar pe internet și pe baza unui abonament pe 2 sau 3 ani.

Cererile pentru Polestar 1 au depășit producția inițială planificată în doar o lună de la lansare, în condițiile în care constructorul a menționat că va produce doar 500 de unități pe an, parțial ca urmare a construcției dificile determinată de tehnologiile utilizate.

Volvo se gândește acum să mărească acum producția lui Polestar 1, întrucât mai mult de 5.000 de clienți și-au manifestat interesul pentru acest model, al cărui preț este cuprins între 130.000 și 150.000 de euro.

“Analizăm posibilitatea să mărim producția la peste 500 de unități pe an”, a declarat CEO-ul Polestar, Thomas Ingenlath.

Compania mai are destul timp de gândire, producția lui Polestar 1 fiind programată să înceapă la mijlocul anului viitor.

Via Autonews


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru