Volvo și-a deschis prima fabrică din SUA: producția noului model S60 va începe în toamna acestui an

de Paul Cosma
Miercuri, 20.06.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volvo a anunțat inaugurarea primei sale fabrici din Statele Unite ale Americii. Uzina din Charleston, statul Carolina de Sud, va începe producția noului model Volvo S60 în toamna lui 2018.

Peste un miliard de dolari a investit Volvo pentru construcția primei sale fabrici pe continentul nord-american.

Uzina din Charleston, Carolina de Sud, își va începe activitatea în toamna acestui an, odată cu producția noului model Volvo S60 pe platforma SPA (Scalable Product Architecture).

Până la sfârșitul lui 2018, Volvo va angaja 1.500 de oameni la Charleston, urmând ca numărul acestora să crească la 4.000 în câțiva ani.

Noua fabrică va avea o producție anuală de 150.000 de mașini, la capacitate maximă. După 2021, aici va începe producția și pentru viitoarea generație a SUV-ului XC90. Volvo mai are fabrici în Europa, China, precum și în India și Malaysia.

Via Volvo

Comentarii (2)

  • au si chinezii calul lor Troian....

    eat this, Trump! te-au facut constipatii la outze!

    era sa uit ce era mai important...Succes Volvo!
    8 5
  • Eu eram ferm convins ca Volvo produce si acolo. Este foarte populara aceasta marca la Americani si asta de foarte mult timp.
    7 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru