Volvo va oferi un serviciu de trafic în timp real pe toate modelele începând cu XC90

de Daniel Popescu
Miercuri, 04.11.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volvo va introduce un serviciu cu date despre trafic în timp real pe toate modelele începând cu XC90 care va fi disponibil în 42 de ţări.

Informaţiile despre trafic în timp real vor permite şoferilor Volvo să găsească cea mai bună ruta cu estimări precise ale momentului în care vor ajunge la destinaţie.

Fredrik Marthinsson
Manager servicii de navigatie
Constructorii auto înglobează tot mai multă tehnologie în maşini prin intermediul aplicaţiilor software în parteneriat cu marile companii IT, iar Volvo nu face excepţie de la această regulă.

Producătorul suedez a semnat un parteneriat cu Inrix, una dintre cele mai importante companii tehnologice de analiza de date din trafic, pentru a oferi clienţilor servicii legate de modul în care se circulă pe drumurile din 42 de ţări.

Astfel, maşinile Volvo vor fi dotate cu o aplicaţie de trafic în timp real care va prelua informaţii atât din datele transmise de alţi şoferi Inrix, cât şi din datele serviciilor publice de transport gestionate de autorităţi. Aplicaţia va permite şoferului să afle cea mai rapidă rută pentru a ajunge la destinaţie în funcţie de cât de aglomerat este traficul şi va furniza inclusiv timpul necesar pentru a parcurge distanţa respectivă.

"Includerea aplicaţiei Inrix Traffic to Sensus Connect este următorul pas în furnizarea unor servicii utile pentru şoferi pentru viaţa de zi cu zi.

Informaţiile despre trafic în timp real vor permite şoferilor Volvo să găsească cea mai bună ruta cu estimări precise ale momentului în care vor ajunge la destinaţie", a explicat Fredrik Marthinsson, managerul de servicii de navigaţie din cadrul Volvo.

Aplicaţia Inrix va fi disponibilă pe modelul Volvo XC90 începând cu această lună şi pe toate modelele viitoare ale companiei.

Via Inrix

Comentarii (1)

  • ar fi ideal daca ar putea integra waze in sensus
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru