Volvo XC60 facelift, primele imagini spion

de Sebastian Toma
Duminica, 30.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volvo XC60 ar putea primi un facelift semnificativ în 2013. Primele imagini ale prototipului vin din China, unde noii proprietari ai mărcii Volvo testează noul model fără niciun camuflaj.

Volvo XC60 va primi un facelift în 2013, iar o publicaţie din China a reuşit să surprindă deja primele imagini ale modelului restilizat. Chinezii de la Yche au surprins un XC60 cu o serie de modificări estetice în China, fără ca modelul să fie camuflat în vreun fel. Din moment ce concernul Geely, noul deţinător al mărcii Volvo, este din China, se poate explica uşor prezenţa modelului în respectiva ţară pentru testele aferente prototipurilor aflate în stadiul de pre-producţie. Cu toate că există posibilitatea ca aceste modificări estetice să fie aplicate exclusiv versiunii destinate pieţei din China, ne aşteptăm ca Volvo să-l ofere pe XC60 facelift în aceeaşi formă pe toate pieţele pe care activează.

Modificările aplicate odată cu facelift-ul implică eliminarea setului de blocuri optice montat în partea frontală între grilă şi blocurile optice propriu-zise, odată cu mărirea grilei faţă. Blocurile optice au un nou design, iar spoilerul faţă a fost şi el redesenat.

Oglinzile laterale integrează un set de semnalizatoare de dimensiuni mai mari, iar posteriorul prezintă acum şi o bandă cromată pe hayon. Bara spate a fost şi ea restilizată, noua versiune integrând un sistem de evacuare cu două ţevi.

Interiorul lui XC60 facelift prezintă un nou panou de instrumente, care preia trăsăturile prezentate de V40. Facelift-ul crossoverului suedez ar putea integra şi noul airbag pentru pietoni introdus pe compacta celor de la Volvo în 2012. În cazul în care modelul din imagini se dovedeşte a fi facelift-ul lui XC60, ne putem aştepta ca Volvo să-l lanseze la un salon auto important în decursul anului 2013.

Via Carscoop

Comentarii (7)

  • Tot mai simplu, din ce in ce mai frumos - acelasi motiv pentru care am inceput sa simpatizez Audi.
    20 32
  • Oameni simpli cu masini premium... o idiotenie ! Design-ul nu ar trebui sa fie premium?
    23 30
  • Pai nu e nimik nou...aceiasi caroserie,bordul de la V 40 si schimbatorul de viteze...in rest ...nimik! Sa vezi ce preturi baga...vb.singur!
    7 33
  • @fifi
    Cand faci un model atat de placut si dupa care multi intorc capul pe strada, e pacat sa-l schimbi prea mult. Si preluarea bordului de la V40 imi place. Chiar mi-as fi dorit sa am pe XC60 bordul de la actualul V40.
    Preturile la Volvo sunt destul de bune comparativ cu variantele oferite de concurenta si nu cred ca vor sari prea mult fata de cele actuale, chiar daca vor prelua si airbag-ul pentru pietoni si sistemul de parcare laterala automata.
    @haudi: nu numai designul face o masina sa fie premium. vorbim de confort si siguranta, iar Volvo s-a remarcat prin ambele. Nu trebuie sa ai tot felul de gadgeturi care sa te incurce in timp ce conduci, ca sa numesti o masina premium. Spre deosebire de alte marci care iti umplu lista cu sisteme care isi fac treaba mai mult sau mai putin sau care nu le vei folosi niciodata, Volvo iti ofera sistemele care iti vor face voiajul linistit, asta daca nu ai nesansa sa dai peste "meseriasi" cu Q7 si X5, X6, care odata cu masina ei cred ca isi cumpara si strada si considera ca e toata numai a lor.
    18 31
  • lorinczi.thomas
    1. Versiunea fata a progresat, identific versiunea R-Design, care este superba, dar bara cromata din spate aduce prea mult bling-bling (in rau).
    2. Spate (in rau): stopurile de ceata sunt pozitionate atat de jos, incat masina pare inalta (in poze). Cele 2 aripioare din extremitati nu prea arata bine (plus ca rontaie din capacul portbagajului)
    3. De ce din pozele spion chinezesti se scoate fondul?
    4 12
  • Mircea
    Sunt decupate imaginile , uitati-va mai bine :)) , ziaristii lu' peste
    13 2
  • Cătă
    Ar fi bine dacă i-ar face un facelift și modelului xc90 !
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru