Volvo XC90 primeşte un facelift discret şi LED-uri

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 04.05.2012
Volvo încearcă să facă din actualul XC90 un model dezirabil, în ciuda vârstei sale. Faceliftul operat recent împrospătează la nivel estetic SUV-ul scandinav.

În aşteptarea unei noi generaţii a SUV-ului XC90, Volvo ne propune un nou facelift pentru actualul model. Este vorba despre o revizuire discretă, operată în mare parte la nivel exterior, despre care suedezii spun că este cea mai complexă de la lansarea iniţială a lui XC90.

Noutăţile nu sunt foarte multe. Putem trece în revistă doar spoilerele în culoarea caroseriei, bosajele noi şi luminile LED diurne, folosite însă şi la nivelul stopurilor. Pentru anumite versiuni, Volvo oferă şi o bară de protecţie argintie, accente cromate, carcase mătuite pentru oglinzi şi un set de jante de 18 inch, botezat Thalia.

La interior, scandinavii au pregătit inserţii din aluminiu, o iluminare albă a instrumentelor de bord şi un accesoriu de fixare pentru portbagaj. Nu în ultimul rând, lista de echipamente standard va include acum senzori de ploaie şi ştergătoare pentru faruri.

Pe nivelurile de echipare superioare întâlnim şi piele fină Sovereign, inserţii de lemn roşu la nivel schimbătorului şi al volanului şi praguri personalizate Executive.

Nu lipsesc nici jantele de 19 inch, Ixion.

via l autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru