Voteaza-ti masina preferata si castigi superpremii!

De Automarket
Publicat Luni, 28.01.2008
Automarket lanseaza astazi editia 2008 a concursului AUTOVOT. Poti castiga premii de peste 3000 de euro!

Automarket lanseaza astazi a doua editie a topului anual auto organizat de portalul nostru: AUTOVOT 2008.

AUTOVOT 2008 reuneste la start 34 de modele lansate in Romania in cursul anului trecut si este adresat tuturor celor care acceseaza Automarket.ro in perioada 28 ianuarie - 18 februarie 2008. Fiecare user care acceseaza Automarket poate participa la vot si la concurs prin sectiunea speciala AUTOVOT 2008, care de astazi este online pe cel mai mare portal de stiri auto din Romania. Cele 34 de masini vor fi punctate la doua categorii: Calitate/Pret si Design. Pentru fiecare dintre cele doua categorii, userii vor alege primele trei modele dintre cele inscrise in concurs pe pagina speciala Autovot 2008. In acest mod, userii Automarket isi vor alege masinile preferate, urmand ca totalul voturilor sa se cuantifice si sa genereze topul final Autovot 2008.

Normal, Automarket va rasplati fidelitatea userilor sai, premiile finale pentru votanti urmand sa depaseasca 3000 de euro. Acestea reprezinta pachete de infrumusetare a masinii oferite de Expert Detailing si electronice auto (GPS, detectoare de radar si boxe) oferite de sono.ro. In plus, pe cei mai norocosi ii asteapta 60 de premii surpriza constand in produse promotionale Automarket Team, acestea fiind acordate aleatoriu si castigate imediat dupa inregistrarea votului.

Nici masina castigatoare nu va ramane fara premiu, aceasta urmand sa primeasca drept cadou un banner cu 500.000 de afisari in perioada imediat urmatoare pe Automarket.ro.

Anul trecut, concursul AUTOVOT 2007 a fost castigat de Alfa Romeo Brera, modelul italian fiind secondat de Opel Corsa si Audi Q7.

Concursul este deschis timp de 22 de zile incepand de astazi.

VOTEAZA ACUM!

Taguri: Autovot 2008
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru