Vrei să vorbeşti cu Elon Musk? Trebuie doar să aplici la un job la Tesla!

de Daniel Popescu
Marti, 08.12.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Inginerii care aspiră să lucreze pentru viitoarele maşini autonome Tesla vor fi nevoiţi să îndure un interviu dificil cu însuşi Elon Musk, fondatorul şi CEO-ul constructorului american.

Esential 1649 este numărul de joburi listate în prezent pe site-ul Tesla
1.5 milioane de CV-uri a primit Tesla în ultimele 14 luni
Tesla Motors are planuri ambiţioase pentru următorii ani. Pe lângă extinderea gamei de modele, producătorul american de maşini electrice construieşte în prezent cea mai mare fabrică de acumulatori din lume şi vrea să dezvolte inclusiv maşini autonome.

Începutul a fost deja făcut prin funcţia Autopilot lansată recent, însă compania are nevoie de o echipă semnificativ mai mare. Prin urmare, Tesla a listat pe propriul site de internet peste 1.600 de locuri de muncă, care se vor adăuga la cele peste 14.000 deja existente.

Partea inedită este că fondatorul şi CEO-ul Elon Musk, unul dintre cei mai apreciaţi antreprenori din lume, şi-a asumat responsabilitatea interviurilor de angajare pentru divizia Autopilot, pentru care caută în special programatori software.

"Creştem echipa de software Autopilot pentru a obţine autonomie completă.

Căutam ingineri software. Nu este necesară experienţa cu maşinile. Trebuie să menţionez că voi intervieva oamenii personal şi că divizia Autopilot îmi raportează direct. Aceasta este o prioritate foarte înaltă", spunea Musk pe reţeaua de socializare Twitter cu câteva săptămâni în urmă.

Posibilitatea de a avea o discuţie faţă în faţă cu celebrul Musk poate reprezenta o explicaţie pentru numărul de persoane care au depus CV-uri pentru a lucra la Tesla. Avem confirmarea chiar din partea departamentului de resurse umane, care a primit nu mai puţin de 1.5 milioane de CV-uri într-un interval de 14 luni. Practic, concurenţa este de undeva la 10.000 de oameni pe loc.

"În ultimele 14 luni am primit 1.5 milioane de CV-uri din întreaga lume. Oamenii vor să lucreze aici", a precizat Arnnon Geshuri, vicepreşedintele de resurse umane al Tesla.

Dacă şi tu vrei să ai şansa unei discuţii personale cu Elon Musk, poţi aplica la unul dintre posturile vacante aici.

Via Bloomberg

Comentarii (1)

  • Mitica Blajinul
    Trebuie sa trimiti CV-ul si apoi vei vorbi cu Musk? Asa pur si simplu? Fara sa ai de a face cu asistentul sau personal? Domnul Andrei RN? Asta chiar ca e misto de tot!
    Inginerii romani automarket, unde sunteti? Acum aveti ocazia sa aratati lumii intregi, ce nu puteti! Pardon: ce puteti!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru