VW Beetle suflat cu aur la Luxury Show

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 11.12.2007
Salonul de lux din Bucuresti a prezentat un VW Beetle din 1968 suflat cu aur de 18 carate, estimat la 60.000 euro.

Esential

60.000 de euro este pretul estimativ al acestei bijuterii semnate VW Beetle.

Ceea ce in Bucuresti s-a numit Luxury Show este un eveniment opulent si exclusivist la care doar miliardarii romani au avut acces.

Din aceste motive, a trebuit sa aflam de la prietenii de peste ocean, autoblog.com, ca una dintre cele avangardiste prezente la evenimentul est-european a fost prezentarea unui Volkswagen Beetle din 1968, suflat cu aur de 18 carate.

Lasand la o parte faptul ca vechiul Beetle intruchipeaza valori mult diferite fata de stralucirea metalului pretios, trebuie sa spunem ca aceasta piesa valoreaza circa 60 de mii de euro.

Taguri: Beetle, Volkswagen

Comentarii (5)

  • miliardarul lefter;)
    vrem informatii
    ati avut prezenta slaba -DELOC- la eveniment, dreptul la informare e garantat de constitutie , ca si cel la libera circulatie, ''decat'' daca nu cumva expozitia e cumva pe teren sau in cladire privata-NU E CAZUL !!!
    0 0
  • Broasca
    Arata mult mai mult decat foarte jenant.
    0 0
  • bbi
    Mi-am deschis un cont pe www.automarket.ro crezand ca am mai multe beneficii. de exemplu am gasit o nelamurire si am incercat sa caut o adresa de contact pentru a pune o intrebare dar aceasta nu exista. Exista o sectiune Ai sugestii sau intrebari? Trimite-ne mesajul tau, dar cand este accesata te rimite direct in mail dar nu iti da nici o adresa nimic. Intrebarea care vroiam sa o adresez este urmatoarea: La sectiunea BLOG numai cei de la automarket pot sa posteze? nu poate posta oricine care are cont pe www.automarket.ro? daca se poate cum si daca nu se poate as dori sa stiu cum imi sterg contul pe www.automarket.ro. sper sa observe cineva din stafful www.automarket.ro si sa-mi dea un raspuns.
    Va multumesc
    Cu stima,
    bbi
    1 0
  • Mircea
    Contact
    Salutare. Ai mailul contact@automarket.ro . Aici poti transmite mesajele tale redactiei.

    merci.
    0 0
  • jean pierre
    Domnisoara de langa arata extraordinar!
    :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru