VW chinezesc pentru America

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 19.07.2007
VW si Shanghai Auto vor dezvolta impreuna un model nou care va fi destinat pietei nord-americane.

Parteneriatul dintre Volkswagen si Shanghai Auto va duce la construirea unui model nou care va fi destinat pietei din America de Nord.

Este prima data cand partenerul chinez al germanilor de la VW va avea un cuvant esential de spus in proiectarea unui model nou si implicarea acestuia pe piata mondiala.

Nu exista o data precisa la care viitorul model sa apara pe piata. Germanii mizeaza pe acesta portita pentru a patrunde mai semnificativ pe piata americana.

VW a intampinat probleme de acomodare pe piata americana, dar un astfel de proiect nu pare a fi cel mai nimerit pentru o expansiune in SUA. Ramane de vazut ce va produce, la ce nivel de calitate si siguranta aventura chinezeasca a constructorului german.

Comentarii (7)

  • china ?
    .. dupa parerea mea orice lucru facut de ,,chinzi,, e facut de mantuiala, nu imi inspira incredere,...de calitate nu mai vorbesc.
    ..pt VW o portita neinspirata....
    0 0
  • sa vindem iarasi trabi
    asta e cea mai buna gluma- stire pentru 1 aprilie....piete auto in prabusire....poate cu sigla vw chinezii vor fi producatorul auto nr 1 in 2010, dar vw nu va vinde mai mult cu chinezii in SUA!!!LOL...ce gresala?!
    0 0
  • Asa
    Foarte bine ! Abia astept sa vad rezultatele.
    0 0
  • laurro
    ??
    pacat ca vw cauta doar profit, in detrimentul calitatii. sper ca masinile produse in china sa nu ajunga si la noi, indiferent de pretul lor ! de exportat in s.u.a. nu stiu cum va merge, dar sigur piata chineza va absrobi toata productia !
    0 0
  • Din pacate e inevitabil....
    Dupa cum stiti, in China exista de foarte multi ani o fabrica VW, o fabrica chiar foarte mare (cu astia de la Shanghai Auto nu stiu ce e ), si produc VW pentru toata piata asiatica. Partea proasta e ca noul model de Passat a ajuns si la noi, importat din China. De ce zic asta? Pentru ca am condus personal un Passat model 2007 Variant (break), aproape full la optiuni, motor 2.0 TDI. La prima vedere masina te incanta, materialele nu difera fata de cele folosite in Europa, DAR, aici e un mare DAR, la partea tehnica e execrabil. Si asta mi-a marturisit-o propriterul caruia ii parea rau dupa vechiul Passat model 2002 care l-a folosit pentru buy-back. Masina dupa 5000 de KM consuma ulei destul de mult, ambreiajul patina, motorul era extrem de zgomotos si consumul nu mai zic. Nu spun toate astea ca sa ma aflu in treaba, dimpotriva, simtatizez marca VW si masinile care le fac, mai mult cele care le-au facut pana acum, in Europa. Cele importate din China sunt la pamant. A, si inca ceva, i-a cedat unitatea audio, fara vreun motiv anume. Personal, as evita orice alt automobil produs in China. Si vor mai urmaL Alfa Romeo, Skoda, Fiat, si cred ca mai sunt, dar nu am studiat asta foarte in detaliu. Mare pacat. Stima !
    0 0
  • andrei
    marea schimbare
    inainte sa se ocupe chinezii de vw acesta era foarte sigur ,dar nu era prea bine dotat.Dupa cum stie fiecare,chinezi sunt foarte buni informaticieni ei putand astfel sa se implice foarte mult in noua,,gandire" a noului vw.
    0 0
  • Costel Ipate
    cum ar zice chinezul
    I think they can do OK!:)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru