VW Golf 6, fotografii-spion

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 27.09.2007
Aveti in fata cele mai clare fotografii cu viitorul Golf 6 aparute pana acum. Noua generatie va veni oficial in 2008.

A sasea generatie a lui Volkswagen Golf este aproape de a fi lansata, primele fotografii ale noului Golf urmand sa apara in cateva saptamani sau luni, in functie de cat de repede se misca echipa de promovare a celor de la VW. Pana atunci insa, am pus mana pe cele mai clare fotografii-spion existente pana acum cu Golf 6.

Imaginile sunt surprinse in Alpi, acolo unde modelul german se pregateste asiduu pentru lansare. Desi bine camuflate, detaliile viitorului VW Golf ies incet-incet la suprafata. Vedem astfel grila frontala aproape identica cu cea a generatiei 5, spoilerul nou foarte bine aerisit si proiectoarele ascunse sub blocurile optice. Oglinzile laterale au incastrate semnalizatoare, fiind identice cu cele pe care VW le pregateste in cazul lui Scirocco, a doua mare premiera a anului viitor pentru germani. In sfarsit, desi nu se observa 100% clar, stopurile par a fi "imprumutate" de la Tiguan.

Automarket.ro va continua sa va ofere detalii despre Golf 6 imediat ce acestea vor fi disponibile.

Comentarii (96)

  • Andrei
    Plictisitor, vrem ceva nou de la VW, mereu acelasi lucru, toate, ca si Audi, ca de sunt din acelasi concern, arata mereu la fel, aceeasi masina, alte dimensiuni....
    0 0
  • aha
    nimic nou
    la fel
    aceiasi forma , putin umblat la grila stopuri si faruri
    doar marketing
    0 0
  • logan?
    E ca un logan acopetit cu o prelata. logan rulz
    0 0
  • Christu
    Hai mai....
    sa fim seriosi - nu asa va arata golf-ul 6 - acum cateva luni cred ca au fost aratate aceleasi poze. Nici macar variatiuni pe aceeasi tema.

    Jurnalismul e in floare!
    0 0
  • robby_g
    asa..si?
    sincer, nu ma impresioneaza deloc golf 6..e facut p acelasi calapod ca si 5..ne-am cam obisnuit/saturat de stilul vw golf..ar tb sa aduca ceva nou golfului sau sa scoata un inlocuitor.
    0 0
  • Neagoe Sergiu Dan
    CONCURS
    Salut. Nici nu stiu cum sa incep, sa va injur sau sa vb. , frumos . De 2 luni tot trimit e-meil-uri la voi in legatura cu un concurs la care am participat si sper mirarea mea , am cistigat . Mare mea intrebare este : cum intru in posesia premiului ?????. Multumesc.
    0 0
  • Cand ai ceva bun...
    ...nu faci schimbari radicale. E politica tipic germana.
    Totusi, pasii ultimelor geeratii au fast parca prea mici in privinta esteticului; Ramane de vazut daca au facut ceva la interior.

    Ce e interesant de vazut e ce va fi sub capota si daca au umblat la dimensiuni. Noile motoare common-rail si benzinele injectie directa supraalimentate vor avea un cuvant greu de spus.

    Daca se respecta cele de mai sus va fi iar un mare hit in vanzari desi la cata tehnologie noua pun pe ele (common rail care nu a mai existat la VW) ar trebui sa dea si rateuri care sa mai alunge din clienti. Sa nu uitam totusi ca Bosch e de-al lor si a pus common-rail de la primele masini.
    0 0
  • le-ati mai publicat o data pozele
    le-ati mai publicat o data pozele astea ;)
    0 0
  • mmmm
    NIci frumoasa , nici urita..... masina germana.
    Speram sa fie mai buna........
    0 0
  • andrei
    banal
    golf 6 e o mashina banala ...mult sub 308 sau bravo cel putzin la design
    0 0
  • seamana mult cu golf-ul 5
    apropo de comentul cu logan-ul...kkmas pe loganu tau...ca mereu se gaseste cate unu sa comenteze ceva...orice masina ar aparea aici...zice unu de logan...
    0 0
  • fake
    Eu nu cred ca asta e G 6. E G 5 toata ziua. Si plus de asta pozele sunt f. vechi, le-am mai vazut de cateva ori.
    0 0
  • Cristi
    jalnic
    Jalnica masina, ma asteptam la ceva mai multa originalitate. Marketing....
    0 0
  • Golf 5
    daca te uiti la masina din lateral juri ca e golf 5 coupe. cred ca sunt la vrajeala pana la urma. si tot apar de 2 luni aceleasi
    0 0
  • toteu
    este un golf 5 acoperit cu o prelata si prb facute de automarket ca nu aveau ce stiri sa bage... fiti seriosi...
    0 0
  • :))
    nu e un golf5 putin modificat?
    nu mi se pare ca are ceva foarte special
    0 0
  • numa critici frate
    numa critici frate! stetzi de belea! ...ala cu loganu, alalalt ca seamana cu golf5 ....pai si cu ce a-ti vrea ma sa semene? cu lamborghini?
    are fata noua de la wv, gen jetta sau passat ...dar n-are cine sa vada asta ca unora li s-a oprit lumea cand si-au luat logan
    ca unu care isi face planuri sa-si ia un g5, io zic ca e tocmai bine daca-l scoate p-asta mai repede
    0 0
  • g6
    un singur cuvant...URAT!!!
    0 0
  • e de bine
    ma bucur daca scot altceva ptr ca insemna ca vor ieftini gf5. pacat ca nu au un diesel performant dar 1.4 benz de 150 CP e K.nu cred ca acesta este adevaratul Gf 6.e prea "acelasi"...
    0 0
  • De ce credeti ca scot asa de repede o noua generatie? De bune ce sunt? Au ajuns niste mizerii de masini, de care doar renumele a mai ramas. Am un Golf 4 din 2002, 45.000 km de care nu stiu cum sa scap mai mai repede ca m-am saturat cat am reparat la el. Jeguri, nu masini
    0 0
  • prea banal
    daca asa va arata noul g6 imi iau un logan :) glumesc.. lumea nici nu a apucat sa se obisnuiasca bine cu g5 ca apare si g6. de ce oare? care e problema la g5? tu, asta de la urma cu problemele la golf, frate.. ai prins o masina proatsa, ce sa zic... sunt mai multi decat crezi tu care nu au avut probleme cu masina.. s-au impacat super cu ea. totusi eu cred ca ceva scartaie momentan la VW ..
    0 0
  • neamtu
    pret
    cat ceri pe jegu ala de golf din 2002,asa,ca sa te scap repede de el?
    0 0
  • oaspetele
    d-l eu
    ai un golf din 2002 cu 45000 km ??
    pot sa rad ??
    curios, golful meu din 2001 si 191 000 km merge brici si in afara de consumabilelel normale, nu prea a vazut piese de schimb.
    golfu e o masina onesta, e drept ca MK5 deriaza un pic de la linia predecesorilor.
    0 0
  • daniel
    unora le place sa bata campii aiurea. daca nu stiati golf V a avut cel mai mare succes pe piata in clasa ei, cel putin in Romania. Daca golf IV a aparut la jumatatea anului, 1999, iar golf V la jumatatea anului 2004, faceti si voi un calcul cand ar trebui teoretic sa apara noul golf. criticati aceasta masina, si nu doar, ci in general vw si audi din cauza invidiei. ma sunt unii care compara masinile frantuzesti sau cele japoneze cu cele nemtesti. daca asta este parerea voastra, sau daca asaceva detineti nu inseamna ca ii cel mai bun. apropo, bugatti veyron, o masina senzationala, aveti cunostinte unde este facut motorul? nu prea cred la unii dintre voi. este in germania la Wolksburg (imi cer scuze daca am scris gresit) la fabrica VW impreuna cu inginerii de la audi. asa ca pana ajung francezii si japonezii pe nemti mai este!!
    0 0
  • dragon
    La daniel
    Ma rog si motorul de Veyron cu ce este prelucrat?Cu burghie si pile nemtzesti sau masina in 5 axe japoneza? Ops ... gura mica fatza de japoneze ca europenii doar viseaza sa le aiba in masini!Si ca sa nu te ataci prea tare ... eu sunt multzumit de Fiat-ul meu :))dar visez la o Honda Civic din `97 :P
    0 0
  • Nu stiu ce vedeti in masinile astea japoneze. Apropo de motoare, cele TSI de la VW, cel mai premiat motor, din 1.4 sa scot 170 cp, iar pe noul golf vor baga un 1.6 TSI de 200 CP. Hai ca nu mai are rost. Visati la japoneze. Daca ii se pune pata omului pe ceva, este treaba lui, dar trebuie sa fim si realisti
    0 0
  • motoare?
    hai sa vorbim de motoare: 1.4 T-Jet 180 cp (Fiat)
    2.0 T-Jet 296 cp (Fiat), ambele pe Grande Punto.
    1.9 MultiJet 170 cp (Fiat), pe Bravo. mai vorbim?
    0 0
  • Parerea mea este ca arata mult mai bine decat Golf V care arata la fel ca un Seat... aceasta masina va fi recunoscuta de la 1km distanta ca si golfurile anterioare inainte de V.
    0 0
  • Clarkson
    Golf 6?
    Nuuuuu... Eu cred ca e Golf 7. Sau poate 8? Ce mai conteaza? O sa arate cam tot asa. Ca sa parafrazez un clasic in viata, Golful i se pare plictisitor chiar si unui contabil...
    0 0
  • ce tot o ardeti cu 1.4 si 170cai este si normal pt un motor turbo.
    Din pacate pt nemti honda detine recordul la putere/litru la motoare aspirate nu turbo, aici se vede cine este tare.
    La turbo ii mai dai umpic de presiune din turbina si a si sarit puterea dar la aspirate nu mai este chiar asa usor.
    De motoare honda de 1,4 Lsi 600 cp ati auzit?
    Lasati tractorasele nemtesti pt tarani sa mearga cu ele la arat.
    0 0
  • liviucefin
    noul golf
    Ca design seamana cu Fiat Stilo in 2 usi, ce pot sa spun mai mult decat ca nu ma impresioneaza cu nimik..Nimik nou sub soare , acelasi stil Booring spre foarte plictisitor ....Golf a ajuns o masina fara personalitate .
    0 0
  • golful nu este o masina fara personalitate, golful era o masina fara personalitate incepand cu seria 3, si nu numai golful ci toate masinile care apartin familiei VAG
    0 0
  • Golf 5
    am eu impresia sau e doar o restilizare pt golf5.... nu e nimik nou la el.
    0 0
  • oaspetele
    d-l daniel
    golf 4 a aparut, daca nu ma insel, prin 97.
    intr-adevar, desi sosit cu cu suspensie multilink, golf 5 nu a continuat seria de succese cu restul fratilor mai batrani.

    cat despre fiat, eu consider ca acest an este anul revirimentului. despre anii trecuti, eu nu as sufla mare lucru...

    cum zicea un nene aici, lasati-ne noua tractoarele sa aram. visati in continuare la aspirate care ating 9000 rpm din incertitudini italiene.
    0 0
  • Clarkson
    Stilo
    Funny, la Stilo m-a dus si pe mine gandul prima data cand l-am vazut.
    0 0
  • 'nteresant
    mai intai logan ...acu' astia cu fiat ...hai ca pana la urma ajungeti unde trebuie

    hai ca puteti! ...am incredere in voi

    poate ar trebui sa incercati sa si conduceti un golf?! ..la asta v-ati gandit? sau la "marii critici" de p-aici nu-i necesar asta, e suficient sa-l priveasca pe strada sau in poze?
    0 0
  • vai de voi
    Au mai fost odata pozele astea fratilor.daca VW scoate golful asta o sa aiba acelasi nr de vanzari ca si cu Golf 5(ceea ce nu cred tre sa fie idioti sa scoata alt golf 5 si mai ales cu 2 portiere) Bafta.
    0 0
  • anost
    deja incepe sa devina anost VW..cel putin in pozele astea seamana cu stilo...
    0 0
  • pt ala cu loganu, ma disperi
    dispari cu comentariile despre logan
    e vb de de golf, e ok mici imbunatatiri la design dar totusi loganu aluia de mai sus...in viata vietilor tale no sa ai tu logan care sa fie sau macar sa se ridice la standardul VW GOLF sau orice alta masina VW....trezeste-te baiete..CITESTE o CARTE :P:P:P:P:P:P :))))
    0 0
  • ....
    admini altadata numai stergeti comenturile....
    0 0
  • Sunteti niste copii majoritatea, care nici macar nu au condus, ci viseaza la masini tunate pe care le vad pe net. Pt desteptul ala cu motor Honda de 1.4 l si 600 CP. Baiete, in primul rand nu am auzit de asaceva, si si daca exista, invata sa deosebesti motorul tunat, fata de cel din fabrica. Apar astia cu Fiat si alte tampenii de genul acesta. Cum puteti sa faceti comparatii din acestea? Ferrari si Lamborghini, sunt intr-adevar masini, dar restul italienelot sunt niste jeguri. La 100.000 km motorul este terminat! Si nu fac afirmatii gratuite, ci pe baza realitatii!! Asa ca restul lumii, printre care se numara si japonezii, sa invete sa faca masini, ca au ce invata de la nemti! ;)
    Iar pe cei cu Logan nu ma pot supara, ci ma distreaza enorm!!! Bafta fratilor si aveti grija cum luati curbele, sa nu va rasturnati!! :)))))))
    0 0
  • Daca nu ai vazut un motor honda de 1,4l si 600 cp cauta pe net.
    Zi tu cate masini nemtesti ai vazut tu in filme si cate masini japoneze si americane?
    De ce nu au facut fast and furious cu golf.
    Te trezesti si tu sa bati campii pe aici dupa ce ai vazut niste masinute in reviste.
    Am multi prieteni cu masini VAG si sunt foarte nemultumiti de fiabilitatea lor.
    Sa schimbi basculele pe fata la 30.000 km si pompa de motorina la 60.000 si turbina la 100.000
    nu mi se pare a fi o masina prea fiabila si de aici au mult de invatat de la japonezi.
    0 0
  • sunt altele CHIAR clare!
    a se vedea AUTO BILD nr.33 din 17 august 2007 - in exclusivitate mondiala (zice revista)
    0 0
  • ihhhh
    fata de stilo spate de seat
    0 0
  • laurro
    pt bbb !!
    pai in filme vezi numai masini americane si japoneze din doua motive : unu, vezi numai filme americane, si doi, masinile germane au valoare si nu-si permit sa le distruga sau sa le dea foc ! pe cand celalalte, vax !! consumabile !!
    0 0
  • nu e mare lucru...nu prea sunt schimbari mari la el
    0 0
  • neamtu
    mai bbb
    ia da tu linku ala unde putem vedea honda cu motor de serie 1.4 si 600 cp.daca e asa,tot respectul,dar eu ma gandesc ca 600 poate era pretul(sau greutatea) :)))) ce de prostii postezi(in multe topicuri).macar daca ai fi civilizat dar asteptam ca dupa ce iti faci majoratul sa ti schimbi si atitudinea.cel mai puternic motor este motorul de pe honda S2000 cu 240 de CP la 2L normal aspirat-record de putere litrica.mai conspecteaza pe internet.
    0 0
  • niste prosti
    germanii au fost si vor ramane cei mai buni in domeniul auto! cat despre voi nu mai stati ata fratilor in fatza compului ca o sa inebuniti mai iesiti la aer! hai bft
    0 0
  • Ce valoare au masinile nemtesti, daca la 30.000 te apuci si bagi bani in ea.
    Eu am avut si masini nemtesti si japoneze dar nemtii mai au mult de mancat sa-i ajunga pe japo.
    Uite o honda civic de 500 cp si 1,4L

    http://www.youtube.com/watch?v=FdijTTxWwWk&mode=related&search=

    http://www.youtube.com/watch?v=GrgmV8HWBPc&mode=related&search=

    http://www.youtube.com/watch?v=pAUKWd9L_ts&mode=related&search=
    Si un ultim link in care apare si un golf gti
    http://www.youtube.com/watch?v=GuSkn2FsE2Y&mode=related&search=
    0 0
  • neamtu
    motor de serie
    exact ce spuneam bbb. aduci argumente false ca sa ti sustii punctul de vedere.in toate filmuletele alea sunt masini cu tunning.eu ti am spus ca nu exista masini de serie cu 1.4 l capacitate si 500 cp(la inceput ziceai 600 da in fine).verifica statistica ADAC care e intocmita in baza numarului de interventii in service pe tipuri de autoturisme nu tampenii de genul consumer's report (alea pot fi comandate si/sau falsificate)ADAC breakdown statistic
    0 0
  • anonim
    masini nemtest
    de ce vedem oare pe strazi majoritatea masinilor nemtesti? de proaste ce sunt, nu? lumea cu bani nu am vazut sa arunce cu banii pe o japoneza, sau alta natie de masina. de ce isi iau oare vw, audi, bmw si mercedes? de proaste ce sunt, nu, dupa cum ziceti voi. mai maturizati-va!!
    0 0
  • Noroc ca le cumpara romanii masinile nemtilor ca altfel ar da faliment dar asa este romanul, sunt tare curios cu cat cotizeaza firmele nemtesti la revistele si emisiunile din domeniu ca sa denigreze imaginea marcilor japoneze. Nemtii sunt buni doar la furat si inselat, numai publicitatea si marketingul este de masinile lor.
    Uitativa si voi si spuneti-mi cate reclame vedeti cu masini japoneze si cate cu cele nemtesti.
    Cele japoneze nu mai au nevoie si nici nu sunt interesati sa-si faca reclama pentru ca un cunoscator adevarat stie ce sa aleaga.
    VW dupa cum stiti chiar dupa nume este masina muncitorului a fost si va ramane acelasi lucu pt ca mai mult nu poate.
    0 0
  • Razvan
    bbb
    Fratilor. bbb asta ii penibil la ce commenturi lasa. Nu ii poate da cineva ignore? :))) Nu ma pun sa comentez cele spuse de tine, pt ca mi-as folosi tastatura inutil. Atat iti zic, ca japonezele nu is rele, dar nu se apropie de cele nemtesti! Si mai sunt exceptii gen Volvo, Saab
    0 0
  • ham ?
    remorca domnule , remorca ... cat costa ? o fi facut tot de cei de la VW , :P
    0 0
  • robert
    pt japonezi
    ...bah baiatule,tocmai era vorba sa nu comparam motoarele stock cu alea tunate si tu zici d fast &furios...chiar sunteti penibili...cel mai puternic motor e facut d vw(bugatti)si asta spune tot...si apropo in filme majoritatea masinilor sunt americane(ford,lincoln,etc)dupa care urmeaza cele nemtesti...si daca erau masinile japoneze ajea tari dc toti japonezii bastani(yacuza) isi cumpara numai masini nemtesti(mert,bmw,audi)...mai gandestete...oamenii aia conduc japonia,si isi cumpara c e mai bun,daca erau japonezele ajea tari isi luau japoneze...dar tine minte amaratule ca nemtii fac adevaratele masini,si acum 100 ani si in prezent si peste 100 ani...cand nemtii faceau masini japonezii se plimbau cu risca,ajea ca...ciocu mic...intradevar trebuie recunoscut faptul ca japonezii scot din cilindree mica puteri impresionante,dar haideti sa nu exageram
    0 0
  • pt japonezi
    robert
    ...bah baiatule,vw e masina muncitorului,dar nu cred ca tu iti permiti vreun touareg sau passat,d fapt nu cred ca poti face imprumut la banca sati iei un polo chel...saracule
    0 0
  • hai sa fim seriosi, ca si vw scoate putere mare din cilindree mica. de ex motorul de pe golf gt de 1.4 TSI si 170 CP. destul de impresionant! si incepand cu noua generatie golf, vor introduce un nou motor TSI de 1.6 la 200 CP. Nu spun ca masinile japoneze sunt proaste, dar nu se apropie de valoarea celor nemtesti. Va dau un ex intre Golf V si Honda Civic. Cu toate ca Civicul este model mai nou decat Golful, nu reuseste sa il bata in teste. Asa ca ne ramane sa ne bucuram de calitatea si fiabilitatea masinilor nemtesti!! ;)
    0 0
  • Da este 1,4 si 170 cp dar acel motor este ajutat de o turbina nu este aspirat.
    0 0
  • pt robert
    Da este 1,4 si 170 cp dar acel motor este ajutat de o turbina nu este aspirat.
    De unde sti tu ce imi permit eu.
    Nu te-ai gandit ca poate am mai multe masini decat ai tu sosete?
    Tot ceea ce am afirmat pt ca sunt posesorul mai multor marci de masini printre care un golf 5, un audi a6 o honda accord si un cielo. Dintre toate de honda sunt cel mai multumit.
    Am avut si eu odata mentalitatea voastra invechita dar de cand am honda parerea mea despre masini s-a schimbat cu 180 grade.
    Se vede cat de inapoiati sunteti dupa limbajul pe care il folositi.
    Uitativa si voi ca toata tehnologia de ultima ora pleaca de la japonezi pt ce ei tac si fac si pe langa dorinta de bani care o au in special nemtii ei mai au si umpic de onoare. Singura masina a nemtilor care merita luata in seama si pt care am respect este BMW!!!
    0 0
  • si care ii problema daca ii turbo? honda nu stie sa faca motoare turbo? de ce nu prea vedem pe piata. acum stiu ca o sa sari ca are de 1.4 si 500 cp. vorbim de masini stoc aici! apropo. veneam zilele trecute pe autostrada, si in fata mi-a aparut un accord diesel, si a incercat sa nu ma lase sa il depasesc, de parca il deranjam cu ceva. am passat 2.0 TDI, iar honda din cate stiu ii de 2.2 . fara sa ma laud, dar s-a vazut clar diferenta dintre motoare, de cuplu, tot. o simpla apasare mai puternica si am trecut pe langa el fara probleme.
    0 0
  • honda nu face motoare turbo pt ca cele aspirate sunt mai fiabile, turbina este o piesa in plus care se poate defecta si din cate am vazut la VW pica destul de repede.
    Cum ai ajuns tu la concluzia ca cel cu accordul vroia sa faca intrecere cu tine? Si in plus motorul de pe passat are cuplu mai mic decat cel de pe honda si viteza maxima este mai mica la passat.
    Eu cu honda mea am umilit multe tuareg-uri si passat-uri si este benzina dar fuge de mananca pamantul, imediat ajunge la 230
    0 0
  • oricate commenturi ai posta tu despre honda, si din care vrei sa dai de inteles ca este cea mai buna decat toate celelalte existente, nu ai cum sa ma convingi. dupa cum zici tu, honda este peste vw si peste audi. imposibil. prima diferenta intre ele o simti doar de la prima urcare in fiecare model, unde honda este sub vw si audi. la design la fel. am un prieten care si-a adus un a4 de dincolo la 170.000 km. motor de 1.9 tdi. a tinut-o pana la 400.000 km, fara nici o problema. doar atunci incepea turbina sa dea semne de oboseala, in rest motorul era brici. ai mai postat pe aici faptul ca fabricantii germani de automobile, platesc revistele de teste auto pt a castiga. sunt de acord sa se intample la cateva dintre ele, dar oare toate sunt corupte, scotand intotdeauna invingatoare masinile nemtesti? hai sa fim realisti! hai sa iti dau exemplu de un motor care nu este turbo, ci aspirat, ca daca honda nu face motoare turbo, inseamna ca sunt proaste. hai sa iti zic ce este pe passat R36. este un propulsor de 3.6 l aspirat si 300 CP. Din cate informatii detin, accordul are un motor de 3.5 l si doar 268 CP. De ce doar atat, ca doar zici ca fac cele mai tari motoare. pe passat este 3.2 FSI si 250 CP. cel de 3,5 l de la honda care este si mai mare, scoate doar cu 18 CP mai mult. si ca sa nu zici ca am in minte doar masini nemtesti, iti zic ca unul dintre parintii mei detine o Toyota Land Cruiser. asa as putea si eu sa ridic in slavi toyota, care oricum este peste honda. merge frumos masina, dar pe langa un touareg, q7, ml sau x5 este copil mic. este adevarat ca land cruiser este mai mult pt of-road si mai putin de condus sportiv pe sosea. si calitativ la interior este departe de vw, audi, mercedes.
    bafta cu honda ta, iti doresc sa nu ai parte de incidente neplacute cu ea!
    0 0
  • in primul rand ai facut o comparatie intre o masina sport si o limuzina.
    Honda a scos dintr-un motor de 2000 240CP, asa ca la raportul cp/L mai au de invatat nemtii, problema este ca japonezii se mai gandesc si la mediul inconjurator nu ca nemtii si americanii trag cate un motor de avion pe o caruta de masina si se dau mari si tari ce masini au facut ei.
    Al doilea rand honda este cel mai mare producator de motoare din lume.
    al treilea rand motorul de 3,5 l este pe Honda Legend care este o minune a tehnologiei de ultima ora.
    Eu am vazut honde cu 1.070.000 km asa ca 400.000 mi se pare chiar o valoare neglijabila.
    Raportul pret/calitate la masinile nemtesti este varza, mai ales la audi, au niste preturi de parca zici ca si-au poleit masinile cu aur.
    Au facut si ei o data o masina calumea (A Quattro) dar in momentul de fata ei mai rezista doar datorita imaginii facute de acea masina.
    0 0
  • holly shit
    de tot rahatul
    0 0
  • baiatu!! si vw a scos motor 2.0 de 260 cp ce echipeaza seat leon cupra! asa ca hai mai usor cu honda! vad ca peste tot postezi ca s-au luat dupa honda, ca honda scoate nu stiu ce motoare, honda in sus, honda in jos. de aici dai dovada ca esti un pusti, care poate nu a condus in viata lui o honda, dar iti place sa ii faci reclama gratuita, sau te-au platit cei de la honda? :))))))) asa ca te rog nu mai veni cu nici un comment, ca lumea isi da seama ce fel de pusti esti! hai pa!!!
    0 0
  • Cred ca fiecare are dreptul la opinie si tu ar trebui sa-ti vezi de treaba ta si sa postezi ce te doare pe tine capul ca nu te-a bagat nimeni in seama.
    Asta este parerea mea despre masinile VAG si nimeni nu mi-o poate schimga.
    Vezi ca iarasi bati campii pe aici si se vede ca habar nu ai ce diferenta este intre motorul seat si cel honda.
    Motorul seat este unul turbo (deci este ajutat de o turbin), pe cand motorul Honda este unul aspirat. adica fara turbo. Diferenta de la cer la pamant.
    Nu mai posta astfel de aberatii ca te faci de ras.
    0 0
  • Si sunt fericitul posesor al unei Honda Accord 2.0 es AT, o masina exceptionala pe langa altele din clasa sa si de 3 ori mai scumpe. Am fost posesorul a 3 masini germane care m-au dezamagit una mai tare ca cealalta.
    Si eu aveam aceiasi mentalitate cu a voastra pana m-am suit la volanul unei Honda!
    0 0
  • golf 6
    golf6?...banal....plictisitor. Daca vor scoate asa ceva in 2008, va fi un esec total inca de la prezentarea de la Frankfurt
    0 0
  • Pe cati va roade invidia! Incredibil!
    0 0
  • om_debine
    honda....uber alles !
    dragii mosului passat-isti...urcati intr-o honda si porniti-i motorul ! pe urma mai vorbim...dupa ce te dai cu o honda nu prea te mai intereseaza nicio cifra pentru ca pur si simplu nu conteaza !
    La fel cum, atunci cand faci sex cu o femeie si e minunat nu te intereseaza ce marime are la sutien sau in talie....!
    eu eram la fel de ignorant pana m-a pus naiba sa urc intr-un accord...ACOLO AM RAMAS !...
    0 0
  • darius
    Honda=ii masina asta cumva?!?!?
    Honda este zero pe langa o masina nemteasca!!!! Claitate la interior zero, asa ca nu o mai frecati la rece pe aici, ca accodrul nu se apropie de un passat, a4 sau un c-class. dai o caruta de bani pe ea, si confort 0!!!!!! pe langa cele nemtesti. oare de ce vedem pe strada mai multe vw, audi, mercedes, decat honda????? hai pa!!
    0 0
  • Cristi
    trezireaa
    Bai nu va e somn? Bateti campi, probabil nu aveti nici macar un G5 sau nu veti avea niciodata asa ceva (G6) si asta va roade.... Ducetiva la culcare si visati mai departe....
    0 0
  • ce mai conteaza
    bai...hai gata cu cearta ca nici unu nu dati dovada de modestie :P.... ce conteaza k masina x are 500 de cai pe un motor de 1.4..nu vati ganti nimeni k poate fiecare isi alege masina care ii place si care ii scoate in evidenta personalitatea...sincer intre un g5 si un civic dak vrea sa alerg k nebunu pe sosea civik sigur e ideal dar dak vreau sa imi iau ceva ce are personalitate imi iau g5 si ma plimb linistit cu el....masina era vb sa fie pentru a te deplasa la o destinatie la alta intrun mediu cat mai placut...si mai sigur .. nu sa alergi k disperatu pe sosea..
    0 0
  • mai baieti...
    nemtii intr-adevar fac masini foarte fiabile in europa desi sunt depasiti de volvo si saab.cu masinile japoneze iara nu se pot compara pt ca stim ca niponii se bazeaza foarte mult pe industrie si acolo se produce in prostie.daca luam de exemplu un passat si o toyota avensis constatam cu stupoare ca toyota rezista fara reparatii cam de doua ori mai mult...daca comparam motoarele vedem ca si nemtii si japonezii fac motoare bune asa ca nu are rost sa ne certam.cine s-ar plange de motorul de la audi de 1.8 de 250 de cai folosit pe tt? mai degraba te plangi de motorul de 1.6 de pe golf al carui consum nu este cel anuntat de producator ci ajungi la consum de logan...
    zicea mai sus careva ca japonezii se intereseaza si de mediul inconjurator, avea dreptate.japonezii au mult mai multe motoare hibride decat nemtii,care, nu stiu ce motoare mai folosesc pe langa cele cu hidrogen de pe autocarele mercedes? volvo si saab se axeaza din ce in ce mai mult pe bioetanol.
    referitor la noul golf....lasa de dorit.puteti sa va suparati dar golful a avut nevoie de 5 generatii sa ajunga la 4 milioane de unitati vandute, daca loganul ar ajunge la 5 generatii ar ajunge si la 6 milioane de unitati vandute, si asta nu in 25 de ani.....
    nu va mai plangeti de motoarele fiat ca aia incep sa faca MASINI nu gluma. un fiat 500 abarth ar afuma un golf gti fara probleme....
    0 0
  • Whatever
    Generatzia Need for Speed ...
    Ca de obicei multe lume abereaza...
    Mai ales ala cu Fast & Furious...
    VW nu face masini pentru agatzatori de pupeze, si ratatzi care cauta moartea la viteze mari, la deashtia le-ash lua carnetu oe viatza, idiotzi care pun in pericol si viatza altora, tragetzi-va un glontz in cap, asha rezolvatzi treba si mai repede si mai ieftin si nu pariclitatzi vitza altora, iar daca punetzi surdina nici macar nu facetzi galagie...

    Deasemenea aproape tot ce e masina germana e net superioara altor masini (ma refer la firme serioase nu Opel... ), pentru cei care au nevoie de MASINA, nu jucarie... adica in general se adreseaza oamenilor serioshi. sau intr-un cuvant: oamenilor.
    0 0
  • motoare, motoare ...
    domnule .. "whatever" ... daca tot vorbim de motoare .. te deranjeaza cumva ca opel are 1.9 diesel de 150 cp pe astra .. si vw 1.9 de .. 130 ?! si ca dintr-un 1.6 benzina .. turbo .. se fac 180 cp , pe cand vw are 1.8 turbo de 180 cp ? Nu vorbesc de calitatea masinilor opel per total, as spune ca vw este clar superior ... da' nu mai da opelul la o parte ca pe o coaja de aluna. am citit toate comentariile de aici , si sincer m-am amuzat. Cati dintre voi v-ati urcat in masinile despre care vorbiti ? (real vorbind, nu jocuri video)
    0 0
  • Alexandru
    gligh
    Dupa cum arata , i-as spune carutza populara(vw)
    pisat 0 cu minus in fata !!! sic !
    0 0
  • gaborull
    super golf 6
    nush ce nu va place voua la golf dar parerea mea este ca golful 6 va arata super si va incanta pe toata lumea...si eu zic ca masinile germane cam fac pishu pe cele franceze....
    0 0
  • tot aia
    acum am pus comanda pentru un bmw seria 1, fosta mea masina era un golf 5, si inainte de asta am avut golf 4. oare de ce sunt toate germane? cumparati-va fiaturi,pejouri,dacia si alte jeguri daca vreti sa le vindeti dupa un an la jumate de pret si cu motorul stricat.
    0 0
  • Marius
    URATA RAU DAR O SA SE VINDA BINE
    o sa se bata TARANI pe ea
    0 0
  • vw este super
    arata destul de bine,ar fi mai bine daca golfurile ar avea mai multe modificari ale caroseriei fata de celelalte!!!!
    0 0
  • VW Golf
    ba ce dreaq o tot dati toti cu loganu? e jaf pe langa golf 5 si app honda nu se compara cu bmw sau alte marci germane.Ce poti face la o liniuta cu honda tractiune fata vs un BMW cu tractiune spate?Iti spun yo BMW-u te lasa cu mult in urma si ca dotari masinile japoneze in general vorbind sunt mult mai ,,chele" dekt cele germane
    0 0
  • adiedg
    vw
    vw golf 2002 1.9tdi 9000eur, fiat stilo 2004 1.9jtd 7500eur, renault megane 2003 1.9dci 8000eur, toyota corola 2002 1.9d4d 8000eur etc. Toate cu dotari medii. Oare de ce vw o fi mai scump???Intreb si io asa ...
    0 0
  • Gelucu_la_mijto
    Golf 5 tdi
    fratello golf 5 tdi e sooper belea dak ai stii cat de fain sal faci si sa ai cu ce dak na-i......:))mergi cu gazanu tataie ....:(am poze cu golf dak vrei add gelucu_la_mijto bafta avetzi grija lasatzi viteaza;)!!!!!!!!!ai pe cineva drag akasa si te asteapta sa te incalzeask!!!sal fratzilor;)!!!
    0 0
  • Zici ca e Dacia Sandero
    0 0
  • Cu sigurantza nemtzii vor scoate o masina mai buna decat 308, bravo sau auris.
    0 0
  • De_Vara
    :D
    Intr-un final apoteotic VW a scos si el pe Golf 5 suspensie independenta spate. Ura! Sarbatoare mare ... Multe reviste de specialitate spuneau ca poate acest model va avea un comportament mai bun ca Focusul care are suspensie independenta spade din o mie noua sute toamna.Dar e masina germana, are voie :DApropo, pe autovit sunt mii ce VW-uri. Le vinde lumea de bune ce sunt?
    0 0
  • marius007
    VW = fiabilitate maxima
    90 din forumurile romanesti au din pacate acest nivel.... golf V este cea mai bine vanduta in Europa in clasa ei... prin urmare aberatiile bitongilor de pe la noi sunt "zero cu minus in fata" ca sa citez un bagator de seama jenant. Copiii prosti fara ocupatie din tara tiganilor comenteaza despre produsele nemtilor raportandu-se la japonezi, francezi, etc. Si VW si Honda sunt fiabile versusurile astea extreme cu cp/litru sunt penibile, VW Golf este un etalon de fiabilitate si performanta!
    0 0
  • vw
    Golf v este super,numai cine nu are vorbesc ca prostii. Neamtul ramine Neamt,apropo...a-l dracu Neamt a fost Germanul.
    0 0
  • logan?=))))nici in 1 mie de vi
    logan=)))))) be serious!!!!fara suparare:) dar nu m`am putu abtine sa nu zic si eu ceva:P
    0 0
  • golf
    Daca astia de la vw vor sa-si revina ar trebui sa o i-a de la 0 cu golfu.. frate . Sa se puna sa faca una cu totul diferita ( design ext. , int. si motoare noi .
    0 0
  • pt pusti
    mah poate ai u o honda,tocmai de aceea te-au dezamagit masinile nemtilor ca ai facut scoala p ele si acuma ai invatat sa mergi si te bucuri la prima honda care o vezi p net.dute sa ati bei laptiku
    0 0
  • am un golf cu fund
    Am o bora care cum dupa cum bine stiti e pe platforma de golf si e fiabila d.p.d.v. a mecanicii. Am tras de ea ca prostu ca-s la inceput pana cand mi-am dat seama ca n-are rost sa imi fortez norocu. Masina super de care-s multumit. In schimb am avut niste defectiuni la senzori si la partea electrica, fleacuri. Se fac si magarii da cine nu face din producatorii autohtoni. V-am pupat si atentie pe sosele cu nebunii cu carnet de-o luna. Bafta fratilor
    0 0
  • copie dupa fiat stilo,nu vedeti k germani copie fiatul stilo ia iutativa bne, golf 5 si stilo.iar stilo a aparut in 2002
    0 0
  • bogdan
    vw golf 6
    m-am dus acum 2 zile la vw constanta sa intreb daca stiu ceva despre golf6.ei mi-au zis ca stiu decat ca le vor veni preturile la inceputul lui noiembrie iar primele masini vor sosi
    in ianuarie 2009
    0 0
  • mituhubishi
    japonezele
    bha astia cu vw.uitati-va in parkare la CARDINAL MOTORS cate masini sunt ..cate golfuri toate stricate si uitati-va si la mithubishi sau celelalte firme japoneze .mai usor cu tractoarele de vw ..ascultati un motor de mitsu pe motorina sa vedeti cum se aude ce silentios e fata de un tractor nemtesc..aa si imi pare rau dar VW e in urma si cu consumul fratilor trezitiva ne-am saturat sa futem toti aceasi tarfa(golful)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru