VW se extinde cu inca 7 centre in Romania

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 05.12.2007
Reteaua de dealeri a marcii Volkswagen se va extinde cu inca 7 centre in anul viitor.

Esential

7 noi showroom-uri va construi in 2008 Volkswagen in Romania.

Reteaua de dealeri Volkswagen se va extinde anul viitor cu sapte unitati, in orase precum Bucuresti, Piatra Neamt, Constanta si Satu Mare, ajungand la 31 de centre, in conditiile in care investitia medie variaza intre 1,5 milioane euro si patru milioane euro.

Investitia difera in functie de suprafata centrului, excluzand achizitia terenului, a declarat, pentru Mediafax, directorul pentru marca Volkswagen in cadrul importatorului general Porsche Romania, Matei Albulescu.

"Ne vom extinde cu inca sapte locatii si suntem deja in faza de constructie a centrelor. Sunt dealeri privati care vor avea centre complexe si vor include partea de vanzari, service, precum si piese de schimb", a adaugat Albulescu.

Taguri: Volkswagen

Comentarii (1)

  • razvan
    alte tzepe ..
    inca 7 centre in care sa-si bata joc PoRo de noi / clientii .. atat prin felul cum ne vand masinile de parca ne fac cine stie ce servicii cat si prin neseriozitatea din service-uri .. ce mai veste, mda ..
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru