Weekend special pentru pasionați: 250 de mașini istorice vin la București și vor putea fi admirate la Țiriac Collection în 12-13 mai

de Daniel Popescu, Foto: Dreamstime.com
Miercuri, 10.05.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Peste 250 de mașini clasice ale unor mărci precum Porsche, Mercedes, BMW, Alfa Romeo sau Bentley vor avea Bucureștiul ca destinație finală a unui raliu belgian și vor putea fi admirate la Țiriac Collection în perioada 12-13 mai.

La sfârșitul acestei săptămâni, Bucureștiul va fi destinația finală a raliului de regularitate belgian Tour Amical, la care participă peste 250 de mașini clasice.

După ce au plecat din orașul belgian Antwerp și au traversat inclusiv Praga și Budapesta, piloții vor ajunge în Capitala României, iar mașinile vor fi expuse la Țiriac Collection, galeria auto personală a omului de afaceri Ion Țiriac.

Astfel, orice pasionat de mașini va avea ocazia să vadă mașini istorice de la branduri precum  Porsche, Austin Healey, MG, Jaguar, Aston Martin, Mercedes, BMW, Alfa Romeo, Triumph sau Bentley, iar unele dintre ele datează din perioada de dinaintea Primului Război Mondial.

Mașinile vor fi expuse în curtea Țiriac Collection de pe Calea Bucureștilor nr. 289 (Otopeni), iar accesul publicului se va face în zilele de vineri, 12 mai, și sâmbătă,13 mai, în intervalul orar 11:00-15:00. Accesul se face pe baza unui bilet obișnuit de intrare al cărui cost este de 15 lei pentru adulți și 7.5 lei pentru elevi, studenți și pensionari, în timp ce copiii de până la 6 ani beneficiază de gratuitate.

Via Țiriac Collection

Comentarii (2)

  • rotila
    cu mare drag sper sa le vad in AM
    2 0
  • De cateva ore masinile intra in capitala prin Bucurestii Noi. Multe decapotabile ,mici si mari, zgomotoase si nervoase. Iar soferii , parca i-am mai vazut in Romania, asta iarna, la Balc.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru