Yaris T-Sport: bestie mica

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 29.08.2006
Toyota va prezenta la Paris declinarea sportiva a reprezentantului marcii in clasa mica. T-Sport este un Yaris putin mai nervos: 132 de cai.

Dupa ce mai multi constructori au anuntat faptul ca la Paris vor prezenta in premiera versiunile sportive ale modelelor lor de clasa mica, Toyota completeaza peisajul (deschis de Citroen C2 VTS, Peugeot 207 RC, Opel Corsa OPC, VW Polo GTI si Fiat Panda Sport) prin prezentarea variantei T-Sport pentru Yaris.

Aceasta va fi echipata cu un motor cu patru cilindri de 1.8 litri VVT-i care dezvolta 132 de cai si ii permite minionului model japonez sa atinga 194 de kilometri pe ora viteza maxima. In aceste conditii, noua versiune creeaza un vid in termeni de putere in gama Yaris, in conditiile in care singurele motoare disponibile pana acum (1.3 VVT-i si 1.4 D-4D) dezvolta 87 respectiv 90 de cai.

Nu exista alte informatii despre Yaris T-Sport pentru moment. Vom reveni cu detalii atunci cand ele vor fi facute publice de constructorul japonez.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru