Voteaza:
1 vot | 5 comentarii

Un şofer a lovit în plin o maşină de poliţie în timp ce căuta Pokemoni

Un şofer american a intrat în plin într-o maşină de poliţie în timp ce conducea cu viteză mare în căutarea unor Pokemoni în jocul Nintendo care a cucerit întreaga lume.

Comentarii (5)

  • auto_fan
    la 20.07.2016, 16:57
    Manarie, vrajala, se vede ca e photoshop... e totul o conspiratie mondiala impotriva acestui joc minunat si benefic pentru omenire! Vor sa ne ingradeasca libertatile!
    +7
  • unu
    la 21.07.2016, 09:23
    @auto_fan ... presupun ca esti sarcastic .... daca tu chiar vorbesti serios, atunci imi pare rau pentru tine... Nu cred ca ti-ai dori ca cineva sa te loveasca in timp ce joaca Pokemon GO la volan ...Jocul ala pune in pericol viata multor oameni!

    Si nu jocul e de vina... sunt oamenii idioti care nu stiu limitele.
    +7
  • Sandu al-III-lea
    la 21.07.2016, 19:39
    Mai grav e ca acest joc infantil il joaca si oameni de 35-40 de ani care se presupune ca sunt in toate mintile si ca nu se joaca ca la 10-15 ani pe astfel de aberatii prostesti.Cum ar fi sa ai nevasta,copii dar sa fi indoctrinat de acest joc tembel,cand tu ca persoana se presupune ca esti matur si responsabil?Jalnic.Unii au scos jocul pe piata si castiga milioane de dolari de pe urma voastra.Voi cu"distractia"ei cu banii de pe urma voastra.
    +4
  • auto_fan
    la 21.07.2016, 22:45
    Come on, e cat se poate de evident ca eram ironic. E o maxima prostie si nesimtire sa faci asa ceva la volan, nu pui in pericol doar viata ta ci si pe a altora.
    +5
  • la 22.07.2016, 13:25
    Cine joaca cretinatatea aia de joc nu poate fii decat infantil sau debil mintal !
    +1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru