Voteaza:
1 vot | 4 comentarii

Muscle-car american vs. inginerie germană: Camaro Z28 vs. Porsche 911 GT3 RS

Chris Harris a decis să aşeze faţă în faţă două maşini complet diferite, cu un public ţintă distinct. Cu ploaie din belşug şi un circuit liber, Porsche 911 997 GT3 RS şi Chevrolet Camaro Z28 s-au distrat de minune.

Comentarii (4)

  • johnny_Zwee
    la 04.12.2014, 12:05
    porsche 4 ever!!!
    -2
  • inexorabil
    la 04.12.2014, 17:52
    Mda...inca o data m-am lamurit de ce masinile care "emana" SPIRIT vor ocoli rromanika in masa, indignate, indarjite, iar exceptiile vor intari strasnic regula...
    +8
  • track
    la 04.12.2014, 20:51
    Camaro Z28 este superb,arata mult mai bine decat Porsche. Din ce am vazut,Chris chiar a ramas surprins de ce poate acest Z28.
    +6
  • inexorabil
    la 05.12.2014, 13:00
    Revin cu niste consideratii importante; cred ca sunteti destul de isteti ca sa faceti deosebirea de rigoare in ceea ce priveste modul meu de abordare a companiei General Motors: nu-i menajez deloc cu tirul critic pe liderii si managerii din RC si ii apreciez cum se cuvine pe specialistii si executantii din diviziile componente, care isi fac datoria cu simt de raspundere (desigur, nu politica sau administratia trebuie sa fie atuul lor).

    M-a lasat perplex (a nu stiu cata oara) comportamentul acestui model legendar (Camaro) in curbe (control excelent, derapaje in siguranta, senzatie deosebita), care se apropie vertiginos de cel al confratelui de performanta mai usor, supercarul Corvette, desi ambele platesc tribut tractiunii spate, ca intotdeauna.
    Apropo, trag nadejde ca nici Chevrolet, nici BMW si nici Porsche nu vor renunta vreodata la aceasta savuroasa particularitate mecanica si tehnica, desi vremurile sunt asa cum le stie toata lumea (adica bramburite, vicioase si corupatoare).

    Desi nu l-am incercat personal, sunt sigur ca motorul lui Z/28 este o capodopera din categoria "GM's hand-built engine". No comment.
    +6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru