Voteaza:
1 vot | 4 comentarii

O altfel de liniuță: americanii au vrut să vadă care este cel mai rapid pick-up al momentului

Americanii au așezat la linia de start trei dintre cele mai populare pick-up-uri de pe piața locală: Ford F-350, Chevrolet Silverado 3500 și Ram 3500.

Comentarii (4)

  • moab
    la 25.02.2017, 14:54
    Superbe camionete! Pacat ca europenii nu-si permit asemenea monstruleti!
    +16
  • Stefi
    la 25.02.2017, 20:05
    In timp ce europenii sufla (cu turbine) in motoare de masini de tuns iarba... :)
    +13
  • inexorabil
    la 25.02.2017, 21:44
    @moab, cu atât mai puțin s-ar ȋncetățeni la noi bijuteriile astea…De ce oare? Fiindcă țara a fost stoarsă de bogății de către “investitorii” străini, mai ales cei austrieci (de! năravurile Imperiului Austro-Ungar au rămas intacte…), sub ȋnalta protecție a…DNA, care hârșt! ȋi ia gâtul imediat oricărui ȋntreprinzător local de anvergură care vrea să scoată capul din cutia rezervată de “elitele” europene.

    Ca să fie complet tabloul dezastrului , adăugăm pe listă imbecilitatea crasă și incurabilă a politicienilor care constituie, chipurile, autoritatea de stat, alias uneltele cele mai docile ale “tagmei jefuitorilor” externi.

    Și, una peste alta, toată lumea “de stofă aleasă” ȋși pune cenușă ȋn cap ȋn privința celei mai ȋnșelătoare ideologii politice a zilelor noastre: ecologismul (vezi ultima mea postare pe FB). Logic că asemenea motoare (precum cele din clip) sunt considerate la noi “criminale”, “dușmanii mediului” (că tot a revenit ȋn actualitate sintagma de sinistră amintire “dușmanii poporului”, proferată de toți “ultraliberalii”, nota bene, jurați ȋn anticomunism), și mă tem că nu doar la cel mai ȋnalt nivel…Ce-i drept, roiesc și printre noi, “amărăștenii”, destui “oripilați” de “infatuarea tipic americană”…Ce credeți? Incurabili și ei…
    +6
  • bla bla
    la 27.02.2017, 19:50
    @moab te-ai gandit la faptul ca europenii (si nu doar), au alte gusturi?Sunt multi europeni care si-ar permite o astfel de masina.Nici macar prin Orientul mijlociu nu vezi prea multe camionete de genul asta.
    @stefi au inceput si americanii sa faca ce fac europenii, cand le-a crescut pretul la pompa.
    @inexorabil au venit austriecii sau alte natii sa ne taie padurile fara stirea noastra?Nu cumva au lucrat cu politicienii care azi, in mod ironic, se plang pe le televiziuni ca ne sunt defrisate padurile?Austriecii si alte natii, doar au profitat de slaba legislatie si de lacomia politicienilor romani de a si pune interesul personal in fata interesului national.
    -

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru