Voteaza:
4 voturi | 5 comentarii

Poate noul Lexus RX să le țină piept germanilor BMW X5 și Mercedes GLE

Mat Watson are ocazia să testeze noul Lexus RX alături de rivalii săi germani, BMW X5 și Mercedes GLE. Au japonezii vreo șansă în fața unor modele atât de populare?

Comentarii (5)

  • la 31.08.2016, 13:37
    Un test total deplasat . Cum sa compari o vitrina tehnica cu doua afumaturi diesel germane care nici macar nu trec testele de poluare ?
    -11
  • @Matei-Gorbunov
    la 31.08.2016, 14:05
    vitrina- corect punctat, ca si alea din amsterdam.....
    +3
  • la 31.08.2016, 15:06
    Fara suparare, dar eu am mers cu Lexus-ul si da senzatia de hatchback mai mare. Nu are o pozitie de condus la fel de inalta ca celalalte doua. De asemenea, nici nu da senzatia de spatiu urias, mai ales pe locurile din spate. Sistemul de infotainment este enervant de utilizat, dar probabil ca posesorii se vor obisnui cu el in timp. Cel mai mare dezavantaj mi se pare cutia CVT. In orice caz, as alege clar RX-ul fata de Mercedes si BMW.
    -6
  • DanG
    la 31.08.2016, 16:38
    Din test asa pare, Lexus face fata cu brio. Dar fiecare vine cu propriile atuuri: Mercedes e cel mai tanc si hai sa recunoastem, multi cumparatori asta cauta, iar Bmw e cel mai rapid si are cel mai bun Infotainment. De remarcat si cat de bine a imbatranit X5-ul, arata mai bine azi decat in ziua lansarii.
    +2
  • la 31.08.2016, 22:48
    @Matei-Gorbunov
    Madalescu ! Iar ai revenit sub o alta infatisare sa critici germanele si sa iti lauzi Toyota ta mai bine finisata ?
    +10

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru