Voteaza:
4 voturi | 4 comentarii

Testul suprem pentru două Hyundai: impact frontal defazat la 56 km/h în fața unei săli pline cu spectatori

Hyundai a pus la cale un crash-test public pentru a demonstra că mașinile sale au același nivel de calitate și siguranță indiferent că sunt construite în Coreea de Sud sau în SUA. Să vedem un impact frontal între două Sonata de nouă generație.

Comentarii (4)

  • S
    la 26.10.2015, 11:02
    Ar trebui un test din asta si pentru aia ce zic ca exista masini pentru europa de vest si pt europa de est mai slabe :))))
    +7
  • dan
    la 26.10.2015, 11:26
    @S
    De ce sa te obosesti degeaba sa faci un test pentru o mana de habarnisti din sud-estul Europei care cred ca le stiu pe toate, dar tot cu caruta trasa de cai merg si tot in wc-ul din fundul curtii se usureaza?
    +2
  • @dan
    la 26.10.2015, 20:51
    stai linistit ca eu stiu unii care sint mai murdari decit romanii...i-as numi pe aia din uk ,pe care ii stiu bine,iar vis-a-vis de masinile pe care le conduc ai fi surprins...si in uk lumea cumpara megan,astra sau focus si chiar si duster...au si virfuri ,dar eu zic ca mai multe sint la noi...hai sa lasam cliseele ...in schimb sint mai "cu picioarele pe pamint"cind aleg masina...o sa vezi navara la cel ce lucra la ferma,iar la noi o sa vezi q7 in bucuresti acolo unde nu ai loc sa intorci un micra...dar fiecare plai mioritic cu ghertoii lui ,nimeni nu-i perfect pe lumea asta:ei au talentu de a-si lauda tara si poporul(chiar daca de multe ori nu merita) noi avem talentu de a ne sabota singuri(chiar daca nu meritam)
    +1
  • masuratori? forte?
    la 26.10.2015, 21:11
    Ce test? Eu nu vad niciun test. E doar demagogie populista, inspirata de la jumatatea "rea" din nord. Regia asta (deloc ieftina) se doreste a inlocui istoria si experienta unui organism independent precum EuroNcap? Ce sa zic, naivi sunt destui...
    +1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru