Voteaza:
12 voturi | 7 comentarii

Dacia Duster No Limit la Pikes Peak 2011

Versiunea de competiţie a lui Dacia Duster a reuşit să se claseze pe locul al treilea la cursa de viteză în coastă de pe Pikes Peak. Filmul de mai jos care ne arată o parte din urcarea maşinii la competiţia americană.

Comentarii (7)

  • brn
    la 01.07.2011, 18:43
    superb!!!
    +11
  • ignis
    la 01.07.2011, 21:26
    Bun asa!
    Rezultat bun pentru Duster No Limit pentru prima participare.
    "Nu are nimic in comun cu cel de serie", fraza pe care o auzim de la bagatori de seama si trolli.
    Acestia sunt rugati sa bage un ochi, sa vada un minunat Suzuki SX4 ce se vinde la 15 k uro (TVA inclus), precum si un Hyundai ceva mai scump, dar cu un design binecunoscut.
    Nu le recunoasteti? Macar Duster poate fi recunoscut dupa caroserie.
    +19
  • Andrei
    la 01.07.2011, 23:02
    bravo dacia :)
    +13
  • tomita
    la 02.07.2011, 12:46
    as vrea sa vad un comparativ video head2head dacia si "monster". as fi curios exact sa vad unde a pierdut timp dacia.
    eu am bazez pe liniile drepte din ultima faza, unde aerodinamica de la suzuki pare mult mai buna decat cea a lui duster si la conditiile atmosferice de la acea altitudine cred ca a avut un cuvant greu de spus
    +3
  • chernobyl_magpie
    la 02.07.2011, 12:52
    ce superb!
    oare dak ar fi de vanzare... cat ar costa?!
    ar fi super dak s-ar contrui si un model de serie care sa aiba un motor cat de cat mai "zdravan"; deh la valoarea noastra (BMW X5 , Range Rover)! Sa vedem atunci cum o sa sara vanzarile! Eventual interior de piele...
    Oricum masina de competitie a dat o sperietura zdravana tuturor (cred ca si insusi echipei Dacia)! Nu cred ca se astepta careva la o asemenea performanta!
    Pacat ca e cam stramt locul in interior!
    +2
  • vali86
    la 03.07.2011, 10:30
    ce mi se pare interesant cum au redus dimensiunile dusterului si le-au adaptat acestui tip de cursa( de fapt din duster ce a mai ramas in varianta pregatita pentru aceasta cursa -farurile si capota ?) este o masina din clasa mica dupa cum se vede, oare nu era mai simplu sa modifice un sandero? altii au modificat masini din clasa mica (skoda, mini.....) si au ajuns la dimensiunile dusterului din aceasta cursa, dupa parerea mea dacia/Renault nu a participat la aceste curse cu duster ci cu o varianta care sa semene putin cu dusterul pentru marketing clar -nu imi place nu e nici suv nici masina mica
    -2
  • @vali86
    la 04.07.2011, 11:43
    Adica Duster care-i 4x4 nu-i apropiat de conceptul masinii de raliu, dar Sandero este?? cat de prost sa fii sa afirmi asa ceva..?
    +2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru