Voteaza:
8 voturi | 4 comentarii

Demonstraţie: cum se conduce singur un Tesla Model S prin traficul din oraş

Americanii de la Jalopnik ne demonstrează că noul mod de rulare autonomă a lui Model S este fascinant şi pe alocuri înfricoşător în acelaşi timp.

Comentarii (4)

  • la 16.10.2015, 16:23
    Mi se pare mult mai stresant in modul automat, sa stai sa te uiti la volan, dar sa fii pe faza daca se intampla ceva, inteleg conducerea autonoma pe autostrazi, la drumuri foarte lungi, dar prin oras nu are sens, ce soferi vor fi pe viitor daca in mare parte a timpului vor alege rularea autonoma? Va evolua acest sistem atat de mult incat va merge masina singura oriunde? Si pe drum accidentat, traseu montan, locuri izolate, va parca singura, atunci probabil va disparea permisul de conducere, probabil ca si mare parte dintre accidente, singurul aspect pozitiv dupa mine, nu in ultimul rand asigurarile, aici sunt foarte curios ce se va intampla.
    +8
  • la 17.10.2015, 08:57
    Foarte tare ! Acest sistem mi se pare unul extrem de reusit pentru ''pilotii'' de BemVeu E3jN(oua) , sau oricare . As mai avea o mentiune de facut, sistemul poate lua curbe si cu 150-160 la ora ? ''Pilotii'' de Bemveu s-ar simti flatati, asa ar putea face si ei macar impresie de soferi ''adevarati'' si cine stie ar surprinde ''publicul'' feminin.
    -8
  • la 17.10.2015, 08:59
    @Dan Grecu.

    ''ce soferi vor fi pe viitor daca in mare parte a timpului vor alege rularea autonoma? '' Tu chiar nu stii ma pisoiule :))))? Pai cei cu BemVeu ce soferi sunt daca nu sunt in stare4 sa tina un covrig in mana si asta fara rulare autonoma ?
    -4
  • mda
    la 17.10.2015, 21:52
    Volanul ca volanul, dar sunt sigur ca a fost numai cu piciorul pe frana...
    cine vede? jurnalisti platiti sa faca impresie... putin marketing cu cativa ani inainte de implementarea in serie nu strica...
    +3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru