Voteaza:
4 voturi | 4 comentarii

Jay Leno ne prezintă un Lamborghini ... agricol

Jay Leno ne prezintă un Lamborghini diferit. Este vorba de un tractor agricol Lamborghini R485 din 1968. Este un exemplar foarte rar, mai puțin de 20 de exemplare au fost vândute în SUA.

Comentarii (4)

  • antonny
    la 25.12.2012, 14:06
    Pacat ca Lamborghini a fost cumparata de o companie mica numita CASE .......dar au ajuns sa fie un jucator important pe piata utilajelor agricole
    +1
  • www.tractoarecluj.ro
    la 27.12.2012, 16:17
    @antonny - Lamborghini a fost cumparat de SAME-Deutz. Case a cumparat Steyr, dupa ce au fost cumparati de International. Dar in curand toti vor fi AGCO....
    0
  • raduku
    la 27.12.2012, 17:41
    Da, este fain, dar le sugerez baietilor sa caute sa achizitioneze si colectia de tractoare pe care a avut-o uzina Tractorul Brasov.
    Asemanator ca design am avut si noi tractoare ( gama "Universal " ) dar cu diferenta ca aveau racire pe apa . Mai erau si alte diferente , ma refer aici la acelasi model ca design ( amplasarea pompei de injectie, amplasarea bateriei, a demarorului , rezervorului , etc..).
    In rest e fain ca cineva mai cumpara tractoare din generatia "old school design" . :-)
    0
  • Ady
    la 28.12.2012, 02:48
    @antonny
    spui numai prostii!Tractoarele Lamborghini fac parte din grupul Same-Deutz Fahr!si dak CASE IH e companie mica,inseamna ca BMW face masini intr un apartament!
    +1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru