Voteaza:
8 voturi | 7 comentarii

Leonul care rezistă la gloanţe: noile maşini de poliţie din Italia sunt (aproape) indestructibile

Poliţia italiană şi-a schimbat recent flota de maşini, trecând pe Seat Leon. Clipul alăturat surprinde maşinile speciale de poliţie la testele antiglonţ.

Comentarii (7)

  • la 29.07.2015, 15:00
    Mie mi se pare pur si simplu strigator la cer ca politia nationala a statului italian, sa fie dotata cu masini produse de grupul VAG. Este o rusina pentru industria italiana de automobile! Probabil decidentii ignora faptul ca SEAT nu mai apartine Fiat de cateva decenii.
    -2
  • S
    la 29.07.2015, 16:43
    Nu stiu de ce mi-o fost sters comentariul !
    @Misha: poate masinile italiene nu erau protejate asa ca leonul.

    Si Leonul asta din film blindat e cu 20.000 mii oiro mai ieftin ca loganul nostru MCV de politie.
    +5
  • la 29.07.2015, 20:13
    da chiar e strigator la cer in conditiile in are au si ei cu ce!! blindajul acela se poate pune pe orice gen de masina ...poate nici nu e facut de seat! masinile sunt cumparate si modificate chiar in italia sau cine stie!! o fi comanda speciala si le face direct seat...cert e ca putea orice alt brand sa fac asta..mai cu seama ca au si italienii industria lor auto!
    -6
  • la 30.07.2015, 09:19
    @S

    Sigur ca da ... Haidi bre, ne lasi? Asa cum ti-a zis Edi blindajul se poate pune. Adica Carabinierii au masini italiene si politistii nu... Sa fim seriosi. Arata-mi o politie a unui stat serios care produce masini in UE care sa fie dotata cu alte masini decat cele din productia interna cu exceptia situatilor in care priductia interna u acopera un anumit tip de produs. Or avea si francezii Defender pentru ca producatorii francezii nu au ceva similar, nu zic, dar majoritatea masinilor aflate in dotarea Politiei Nationale sunt frantuzesti. De nemti nu mai zic.
    0
  • cineva
    la 30.07.2015, 10:29
    Nu pricep de ce e strigator la cer. Daca la licitatie pretul e mai bun, asta e. Daca o marca doarme in papuci, sigura pe achizitia de la ei, castiga ceilalti. Mi se pare corect.
    +1
  • @ mishazaitev
    la 30.07.2015, 13:11
    Si Carabinierii au ales SEAT ! In total Carabinierii si Politia italiana au cumparat peste 4,000 de Leon-uri .
    +1
  • @cineva
    la 01.08.2015, 09:34
    Cineva nu pricepe, ca la o licitatie corecta si unde factorii de decizie sunt corecti ( politicieni, diectori ai companiei, taxele & impozitele & serviciile aplicate ) - n-are cum sa castige o companie din afara. Italia daca avea pozitia geografica a Romaniei ( datorita coruptiei si a clanurilor mafiote ), era de mult dezmembrata...noroc cu partea de Nord a sa, caci Sudul e corupt si saracacios.
    +1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru