Voteaza:
0 voturi | 3 comentarii

Realitatea de la Nurburgring vs lumea virtuală din GT5

Pentru a ne demostra cât de bine este realizat noul Gran Turismo 5, Denis Malevanyi, instructor la Nurburgring, face un tur pe "Iadul Verde", la volanul unui BMW M3, atât în realitate, cât şi în lumea virtuală a jocului video.

Comentarii (3)

  • la 04.12.2010, 14:52
    superb!!!
    Efectiv o placere sa urmaresti asa ceva....super fain!@
    Bravooo...am testat volan/padele/forceback..etc..full..cu schimbator si pedale..acceleratie..frane.. si scaun Recaro..la Emag...Efectiv ramai PROST!!
    Io sunt un mare fan al jocurilor sau al infrastructurii virtuale de a conduce pe un circuit...merita din plin pt cei impatimiti..care nu-si permit masini si circuite..din afara tarii..!!!
    -
  • la 06.12.2010, 08:50
    arata bine , desi ii pe PS3 lipsesc multe din efectele posibile pe PC ( pacat ca GT5 este doar instrument de marketing pentru PS3, ar fi fost un joc superb )

    prin 2000 existau jocuri cu F1 care aveau circuitele copiate aproape identic ... nu-i nimic impresionant in faptul ca un producator a copiat corect un circuit .... este de asteptat ca el sa faca asta, si este grav daca nu o face.
    -
  • mowgli
    la 06.12.2010, 16:19
    @unckle
    Ai dreptate, dar in cazul de fata nu numai ca a copiat un circuit, ci toate, ele fiind copiate cu o abatere ce se incadreaza intre 1-5 cm daca bine stiu, ba mai mult a si testat cea mai mare parte din masini ele nefiind putine la numa, in jur de 800 de modele in GT4.Am testat majoritatea simulatoarelor cu un Logitech G25 insa GT4 doar cu maneta de PS2 si tot este mai realist decat orice am jucat.Deci, de la mine, nota 10 pentru producator.Noul GT5 este criticat pentru lipsa de damage si grafica similara cu cea din GT4, dar sincer pe mine nu ma intereseaza aspectele astea.Ce folos sa am explozii, realism la damage, uzura la pneuri si efecte mai ceva ca in avatar daca intru intr-un ac de par fara frana de mana cu 280 km/h. Prefer ceva mai slabut din pct de vedere grafic dar macar stiu ca ceea ce simt se apropie ceva mai mult de realism.
    -

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru