Voteaza:
0 voturi | 1 comentariu

Un Mitsubishi Outlander e acoperit de un roi de albine care-și caută matca

Nu e deloc o priveliște liniștitoare să-ți găsești mașina acoperită de 200.000 de albine. Când afli că acestea își căutau matca, prinsă involuntar în interiorul mașinii, îți dai însă seama cât de strânse sunt legăturile dintr-un stup.

Comentarii (1)

  • david
    la 28.05.2016, 19:55
    Albinele nu isi cautau matca ratacita involuntar,ele nu fac asta niciodata.Stupul a intrat in frigurile roitului,iar un roi secundar a parasit stupul si fiind in cautarea unei noi locuinte,masina a fost aleasa ca noua locuinta de cercetase. Concluzionand,cand un roi paraseste un stup,trimite anumite albine cercetase sa studieze noua locuinta,iar in cazul de fata,a fost aleasa masina.Acel roi,nu are 200.000 de albine,ci vreo 10.000-20.000 de incurajare :) Cat despre legaturile din stup,nu sunt chiar asa stranse,daca erau asa stranse,albinele nu isi paraseau matca veche,fugind cu una tanara,rebela.Merita apreciat efortul si harnicia,ca si comunitate,in perioada unui cules,daca ar fi sa laudam albinele.
    +3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru