Voteaza:
0 voturi | 2 comentarii

Noua generație Mercedes-Benz Clasa S, spionată în timpul testelor: modelul va fi lansat în cursul anului curent

Noua generație Mercedes-Benz Clasa S va fi prezentată în cursul acestui an, debutul comercial urmând să aibă loc în 2020. Nemții pregătesc un design modificat, motorizări îmbunătățite și tehnologii de conducere autonomă de nivel 3.

Comentarii (2)

  • Corocsenie Adrian
    la 20.03.2019, 11:24
    O sa fie masina suprema a viitorului deceniu. Va schimba lumea auto intr-un fel. O sa fie ceva special. Chiar si cu tablete in interior, sper sa arate cu totul diferit fata de actualul S. Sa le faca mai finut...mai asezate. Mercedes modern inseamna S ! SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS si atat !
    -8
  • Costel
    la 20.03.2019, 14:34
    abordari similare pitonului Kaa din Cartea Junglei pe AM pe langa faptul ca is puerile si naive is menite sa reliefeze si amatorismul automobilistic al unora dintre noi mai ales ca literele mari te tipar folosite in comentariu is nocive unei lecturi placute de catre ceilalti , is reguli elementare de confort vizual pentru fiecare dintre noi cand deceniul trei al aceluiasi mileniu ii atat de aproape
    +9

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru