Voteaza:
0 voturi | 3 comentarii

Viitorul Mercedes-Benz Clasa E facelift, spionat în timpul testelor: modelul de clasă mare este așteptat în 2019

Mercedes-Benz Clasa E T-Modell facelift a fost surprins în timpul testelor. Modelul de segment E pregătit de constructorul german va primi câteva modificări estetice minore și un interior revizuit. Debutul lui Clasa E facelift este programat pentru 2019.

Comentarii (3)

  • inexorabil
    la 22.10.2018, 13:58
    Dacă şi marele MB “reuşeşte” să-mi provoace migrene, atunci n-ar fi exclus ca automobilismul să iasă din sfera mea de preocupări…

    Concret, de ce este nevoie de facelift?? De dragul “evoluţiei” ? La recentul SAB, un pasionat & posesor (deci nu un neavizat) MB mi-a transmis că E-Klasse arată superb, chiar mai impresionant, paradoxal, decât “segmentul-rege” S-Klasse, iar organele mele de simţ i-au dat perfectă dreptate…Pentru optica acestui om, de exemplu, trebuie conceput ceva “şi mai superb” ?! Pur şi simplu nu înţeleg “logica” faimosului producător; o fi primit semnale negative din întreaga lume, care chiar reclamă o asemenea operaţiune?

    Deci, ce înseamnă evoluţia? A schimba des şi indiferent de motive?
    -11
  • @inexorabil
    la 22.10.2018, 15:16
    e bine sa nu comentam lucruri care sunt peste puterea noastra de intelegere, altfel cadem in ridicol

    asculta-mi sfatul, ramai la caruta si plaga transumanista te va ocoli
    +6
  • inexorabil
    la 22.10.2018, 15:53
    Mafia, credeam că eşti mai isteţ decât noaptea…Aici nu este vorba despre nicio “complexitate ezoterică”, Billy boy! Mi-am exprimat doar dezacordul faţă de acele “mici îmbunătăţiri estetice” care intervin atunci când nu este cazul (din punctul de vedere al iubitorilor statornici de maşini). Şi ce crezi? Este un obicei binecunoscut în branşă.

    Acum ia o bere dintre cele pe care i le-ai trimis şi care zac neatinse în pivniţa lui Zărne.

    PS. Ce glumă glumeaţă şi glumicolă ţi-a ieşit pe trompă (în mod repetat, dar prima dată, în urmă cu câteva zile, am zis s-o ignor). Ai clocit-o mult? Ai râs cu lacrimi când ţi-ai rostit-o de probă?
    -10

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru