Voteaza:
4 voturi | 1 comentariu

A venit vara în Rusia: un Porsche Cayenne, folosit ca tobogan la malul mării

Imaginația rușilor este pe cât de bogată, pe atât de bolnavă. Cum altfel am putea descrie ideea de a transforma un Porsche Cayenne într-o platfomă-tobogan pentru sărituri în apa mării?

Comentarii (1)

  • la 26.07.2016, 04:30
    Sa speram ca n-are vreo unul un nasture metalic la izmenele de baie sau macar o capsa metalica prin care-i trece siretul. Ce sa mai zicem de nisipul de pe talpi?

    Mama rusie sau sfidarea ratiunii. De ce sa nu arati cat esti de prost, de pe acoperisul unui Cayenne? Dopajul ca sport national, inclusiv Sharapova, spune multe despre hotia si furtul ca matrite adanc inradacinate in mentalul rus. Iar noi romanii, o boaba de latinitate strivita intre un imperiu grosolan si un imperiu otoman ce ne mai miram ca ne furam cu vitejie caciula unii de la altii, secole de-a randul?

    Daca in tot gunoiul asta informatic din ziua de azi, am sti sa discernem si sa luam doar ce e bun, ar fi fantastic. Dar cati au macar vointa de a face asa ceva?
    +7

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru