Voteaza:
4 voturi | 6 comentarii

Un şofer român a întors un TIR pe o autostradă din Italia

Un şofer român a întors un TIR pe o autostradă din Italia după ce a realizat că a greşit drumul. Acesta s-a strecurat printr-un pasaj amplasat între benzinele de circulaţie.

Comentarii (6)

  • q
    la 29.07.2016, 00:06
    cica ar fi luat 8000E amenda...merita oricum, poate nu si-a dat sema ca nu-i acasa sa-si bage...in toti participantii la trafic sa le arate degetul si sa dea maneaua mai tare....asta asa sa-l mangaie pe suflet dupa o asa fapta mareata...
    +15
  • la 29.07.2016, 10:18
    Dacă la noi s-ar aplica legea, am fi mai dksciplinați. Ce pretenții poți avea de la o țară în care căruțele circulă aiurea?!
    +11
  • @DRI@N
    la 29.07.2016, 14:08
    Fara suparare :
    Dar de unde stiti voi ca masina e inscrisa in ROMANIA (un zoom pe film ca sa se vada numarul) sau ca soferul este de nationalitate ROMANA (a-ti citit voi procesul verbal) ???
    Sa stiti si voi de la un sofer profesionist ca in strainatate Soferii Romani sunt vazuti ca fiind unii dintre cei mai civilizati soferi (mai precis pe locul 2 dupa cei Olandezi) .
    Da voi atata stiti (Romanii fac / Romanii dreg) .
    +5
  • q
    la 30.07.2016, 12:17
    am vazut miscarea la stiripe TV pe vreo 4 canale...cat despre faptul pe care-l afirmi despre romanii....uita-te pe autostrazile din vest sa vezi cine depaseste pedreapta....ramanii moldoveni sii alti...
    +1
  • scla
    la 31.07.2016, 23:32
    Da ,frate nu o sa ne mai kk-am decit daca permite legea...o turma de indivizi care nu poate trai decit daca are fluierul si cravasa la c.r...din partea mea bravo lui,un tip descurcaret...poate mintile luminate care construiesc autostrazi vor prevedea si ceva pasaje pt intoarceri...este evident ca omul se mai si rataceste(ia spuneti-mi voi astia desteptii ... ca voi nu v-ati ratacit niciodata) si nu poate merge suta de km aiurea ca a gresit drumu
    -3
  • la 02.08.2016, 00:05
    scla, tu ești unul din indivizii care ne fac de rahat peste tot în lume. Sper să ți-o iei și tu ca boul de pe TIR.
    -

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru