Voteaza:
5 voturi | 6 comentarii

BMW M235i este prima maşină din lume care face drifturi singură

BMW duce ideea de rulare autonomă la un nou nivel. Germanii nu s-au mulţumit cu o maşină care se conduce singură şi, în stilul lor caracteristic, au inventat versiunea lui M235i care face drifturi autonome.

Comentarii (6)

  • la 10.01.2014, 11:33
    Aaaa...m-am razgandit.
    Sunt de accord cu masinile autonome :))
    +12
  • vianu
    la 10.01.2014, 11:49
    suntem nerabdatori sa apara primele SH-uri in romania sa se bucure si noi de ele.
    +4
  • lol
    la 10.01.2014, 13:17
    Toata placerea sta in a face TU driftul, nu masina. Trist, foarte trist...
    +3
  • la 10.01.2014, 15:00
    Deci avem si "seria 2" ... 1,2,3,4,5,6,7 .... Lipsesc o seria 8 un 9 și 10 .......
    Seria 6 cu 4 uși sa o faca seria 9. Iar seria 10 la' sa fie un pick-up. Seria 8 - sa o faca in stilul vechiului seria 8.
    -9
  • baubau
    la 11.01.2014, 09:51
    depinde foarte mult de abordare.... ca sa mearga asa pe un drum pe care nu il are in memorie e sf. In general pentru demonstratii se face o harta cu limite foarte bine gandite si e impresionant, dar daca ii pui ceva in plus pe pista atunci situatia se schimba .... Multe sisteme care sunt autonome, pe bazza doar de camere au niste procesoare foarte puternice fiind necesari niste acumulatori in plus (mai pe scut porbagajul si bancheta din spate e plina de fire, laptopuri pentru consola/terminal, si servere care fac toto) . Va mai dura pana se va ajunge la masina cu adevarat autonoma, capabila sa mearga pe drumuri care nu au marcaje, etc ....In momentul de fata sunt siteme care detecteaza semnele de circulatie si alea dau rateuri la greu e suficient sa fie o creanga care sa acopere semnul si trece ca si cum nu ar fi ...iar partea cu deectia pesoanelor nici asta nu e prea bine gandita au pus si senzori in bara din fata pentru a confirma obiectul ...:)) MAI AU DE MANCAT !
    +2
  • inexorabil
    la 11.01.2014, 12:30
    Deci să înţeleg că drift-urile viitorului vor fi concepute pentru plăcerea roboţilor sau ce? Nu m-ar mira ca maşinile “autonome” să capete conştiinţă de sine la un moment dat, ca în “Terminator”, şi, astfel, să ajungă toate la aceeaşi concluzie: “Părintele nostru, omul, este un duşman! Prin urmare, jos cu el de pe scaun!”. După aceea, maşinile între ele: “Fetelor, haideţi să le arătăm dobitocilor care ne-a călărit până acum cum a vrut muşchii lor şi care nu e buni de nimic ce putem noi singure, să zicem nişte scârţuri pe asfalt”.
    +4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru