Voteaza:
0 voturi | 10 comentarii

Două filme noi cu BMW Seria 6 Coupe Concept

Oficialii BMW au dat publicităţii două filme noi în care prezintă imagini cu interiorul şi exteriorul conceptului Seria 6 Coupe.

Comentarii (10)

  • george
    la 24.09.2010, 11:43
    Am vazut la emisiunea lui Moise Guran ca motorul de varf o sa aiba 600 CP, banuiesc ca varianta M. Daca o sa-l scoata exact asa o sa fie extraordinar.
    -
  • jan
    la 24.09.2010, 11:45
    Toata lumea spune ca BMW a renuntat la agresivitate. Arata exceptional , dar datoria lor este sa faca masini agresive asa cum ne-a obisnuit, nu ca AUDI , cele mai banale masini .
    -
  • edy
    la 24.09.2010, 11:56
    ptr balauru de mai sus
    barca asta ti se pare tie agresiva...:)):)).

    dar vaii cum se poate Bmw-u introduce luminile led, care deja sunt pe Audi de 3ani.
    -
  • .marius.
    la 24.09.2010, 12:19
    @edy
    Bmw avea stopuri LED cu mult inainte ca Audi sa auda si sa foloseasca asa ceva.Doar ca Audi a reusit sa faca ceva atractiv din chestia asta.
    S`a gandit cineva vreodata la practicabilitatea folosirii luminilor LED?Chiar crede cineva ca`s puse acolo de frumusete?
    -
  • la 24.09.2010, 12:53
    @petarde sustinatoare
    Vedeti ce vaca de om e romanul? El nu poate sa sustina un punct de vedera fara sa dea cu parul in conceptia altuia. Dece sa zic " Hai staua sau hai dinamo" cand pot sa urlu " mu.. steaua mu.. dinamo"...

    La fel si aici. Sunt nelipsiti huliganii bmw care nu pot sa laude marca decat in stilul lor patetic si sa arunce cu noroi in concurenti.
    Sunt curios daca au si ei macar 12 clase, nu mai zic de facultate, sau macar un sfert din banii unei masini pe care ei o fac cu ou si cu otet ca niste "specialisti" in domeniu.

    Care se simte cu musca pe caciula rog sa confirme prin metoda de vot.

    @.marius.

    Asa e, aspectul frumos al ledurilor e doar un bonus la practicalitatea lor. In plus ledurile sunt vazute prost doar la noi in tara unde observi cati specialisti sunt. Le au luat toti cocalarii si le au folosit cat mai prost cu cuvinta. Ele ca inventie sunt viitorul pt toate firmele.
    -
  • .marius.
    la 24.09.2010, 13:05
    @p-george
    Da, led`urile sunt vazute prost la noi din tara din cauza celor care le folosesc excesiv, cu total alte scopuri decat cele pentru care au fost construite, respectiv persoanele care se regasesc in lumea lui "dobi"( asta ca sa nu mai zic cocalari). Sa se mai enerveze si ei :)).
    -
  • fan
    la 24.09.2010, 13:53
    @all
    iar eu ce mai sunt daca am in garaj un bmw, una din grupul vag si o honda, si in plus imi plac toate 3 la nebunie...fiecare in felul ei? asta ce ma face, freak of nature? sau doar fan automobile cum ar trebui de altfel sa fim cu totii aici? :))
    -
  • fan
    la 24.09.2010, 13:58
    @all
    ah si ca sa zic si ceva on topic, sa nu se supere autorul articolului:
    imi place foarte mult masina din fata dar spatele este foarte urat. pacat ca au stricat conceptul grand cupe. ma asteptam sa il continue intr-un seria 7 cupe si nu seria 6...dar ma rog, ei stiu mai bine ca noi...
    -
  • M-istul
    la 25.09.2010, 16:24
    stiam...
    ...tot timpul ca BMW e cel mai tare !
    -
  • cineva
    la 26.09.2010, 10:07
    @M-istul
    superb nume , ma tavalesc pe jos de ras , nu mai pot , fan bmw trebuia sa fii :))))))))
    -

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru