Voteaza:
7 voturi | 3 comentarii

Mercedes ne dovedeşte că S-Klasse se poate conduce singur pentru 100 de kilometri

Mercedes este tot mai aproape de maşina autnomă. Şi o demonstrează cu un film dedicat lui S-Klasse. Limuzina a dovedit că se poate conduce singură pentru 100 de kilometri.

Comentarii (3)

  • Andrei
    la 30.05.2014, 14:25
    Desi sunt tanar,imi doresc ca peste vreo 100 de ani sa apara astfel de masini...omul sa nu se mai bucure de nimic....sa nu mai faca sport,sa nu mai manance cu furculita si lingura...daca se poate sa il hraneasca niste roboti...unele lucruri chiar ar trebui sa ramana asa cum sunt din punctul meu de vedere
    +12
  • Marius
    la 30.05.2014, 14:39
    Gandeste-te si la latura de siguranta. sunt oamenii care conduc sute de km pe zi, tiruri care merg non stop aproape si se fac accidente din cauza oboselii la volan, greselii umane. posibilitatea sa ai masina care poate sa conduca singura o sa reduca numarul accidentelor. Vei avea tot timpul posibilitatea sa conduci si singur daca vrei, sa te bucuri de placerea de a conduce
    +13
  • la 31.05.2014, 09:32
    E in regula, atata timp cat poti comuta oricand pe manual. Uneori, pur si simplu, nu mai poti sa conduci si nu ai pe cine sa pui in locul tau la volan.
    +7

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru