Voteaza:
0 voturi | 8 comentarii

O plimbare alături de noul Ford Focus ST

Oficialii constructorului Ford au publicat un film de prezentare cu noul Focus ST. Modelul este echipat cu un propulsor Ecoboost de doi litri care produce până la 250 de cai putere.

Comentarii (8)

  • Dan
    la 16.10.2010, 10:31
    Off Topic : Ford neaga ca a vandut o mare parte din actiunile pe care le detine in cadrul Mazda .
    Ieri, publicatia nipona Nikkei a publicat o stire prin care anunta ca Ford a vandut o mare parte din actiunile Mazda pe care le detine ( Ford detine in prezent 11 % din Mazda ), urmand a mai detine sub 3 % din actiunile Mazda ( http://noir.bloomberg.com/apps/news?pid=conewsstory&tkr=7261:JP&sid=a.jcertXOt6g ) . La scurt timp, purtatorul de cuvant Ford a dezmintit aceasta informatie ( http://noir.bloomberg.com/apps/news?pid=conewsstory&tkr=7261:JP&sid=axBSOkPQ3C6s ) . Desi pe moment s-ar putea sa pastreze actiunile Mazda, Ford CEO Alan Mulally a declarat in mai multe ocazii ca Ford analizeaza vanzarea pachetului detinut in prezent in cadrul Mazda . Lunile trecute, aparuse in Nikkei un articol in care se spunea ca Suzuki ( cu ceva ajutor din Wolfsburg ) ar fi interesat de pachetul detinut de Ford in cadrul Mazda .
    -
  • la 16.10.2010, 11:29
    S-ar sa vedem Suzuki+VW+Mazda.Concernul perfect.
    -
  • Claudiu
    la 16.10.2010, 11:54
    Nikkei continua sa afirme ca Mazda se va separa de Ford si este in cautarea unui nou aliat . Cine va fi acela ?
    Cotidianul nipon Nikkei insista in acest week-end pe tema separarii Mazda-Ford, afirmand ca Mazda este in cautarea unui nou aliat . Cine ar putea fi acela ? Suspectul numarul 1 este fara indoiala VW Group, care cu ajutorul Mazda ar putea lansa o ofensiva pe piete din Asia cu mari perspective de dezvoltare in viitorul apropiat si in care VW Group are o prezenta foarte redusa . Cu exceptia Chinei ( este cel mai puternic constructor strain ) si Indiei ( aliatul Suzuki detine 50 % din piata ), prezenta VW Group in celelalte tari din Asia este simbolica . Japonia, o tara cu 128 milioane locuitori ( Germania are 82 milioane ) poate reprezenta in viitor o piata foarte importanta pentru VW Group, Suzuki fiind prezent in Japonia doar in segmentul masinilor mici . Toyota domina piata nipona cu o cota de piata de peste 50 % si ar putea fi concurata de VW Group acolo unde se asteapta cel mai putin, respectiv in propria tara . O alta tara cu potential imens este Indonezia ( 230 milioane locuitori ), tara in care VW Group are o prezenta foarte redusa si in care Mazda cu vasta sa retea de dealeri ar putea solutiona peste noapte prezenta VW Group in Indonezia . Acelasi lucru este valabil si in celelalte tari ( ex. Thailanda unde Mazda are un important centru industrial ) . Presa germana a relalat de mai multe ori in acest an, posibilul interes al grupului german in constructorul nipon Mazda . Cred ca in lunile urmatoare vom afla noul aliat Mazda, nefiind exclus ca VW Group sa utilizeze un intermediar in persoana aliatului Suzuki . In decembrie 2009, Mark Fields unul din managerii de top Ford, a declarat ca noile modele Ford ( ex. Fiesta, Focus, Mondeo ) nu vor mai fi dezvoltate impreuna cu Mazda .
    -
  • Marius
    la 16.10.2010, 12:09
    aliante...
    Mai scrieti multi despre ce aliante credeti ca se vor face si desface?!?
    Dar despre masina aceasta din filmulet, care arata destul de interesant, nu are nimeni nimic de spus?!?
    Bine ca se scrie off-topic dupa off-topic... la destule articole...
    -
  • Mario
    la 16.10.2010, 12:29
    In sfarsit un Ford pe care l-as cumpara si eu!

    Fain!!!
    -
  • Marius
    la 16.10.2010, 12:32
    :))))
    Asa sunt unii, cand e vorba de o marca sau model vorbesc de altceva... Previzibil ca la noi in tara... de aceea probabil s-a ajuns departe... :)))))) Asa ca nu uitati sa dati negativ, daca tot ati ''stricat'' si stirea asta, despre noul ST... :))))))
    ... va salut, ''jurnalistilor'' la subiect care sunteti... :)))))))
    -
  • @ Marius
    la 16.10.2010, 13:13
    Stirea despre Mazda si Ford este mai importanta decat acest clip de 59 s .
    Este un simplu video de prezentare ( 59 secunde ) ce nu are nimic deosebit . Daca era vorba de un test realizat de o publicatie specializata era altceva, pentru ca aceasta masina promite multe . In rest stirea separarii Mazda/Ford este mult mai importanta decat un simplu clip ce dureaza 59 s .
    -
  • Cosmin
    la 17.10.2010, 01:21
    Se pare ca Nikkei a avut drepatate : Ford este dispus sa vanda majoritatea actiunilor pe care le mai are in cadrul Mazda .
    Principala stire auto din acest week-end este fara indoiala separarea dintre Ford si Mazda, dupa mai bine de 30 ani in care Ford a fost actionar important in cadrul Mazda ( http://search.japantimes.co.jp/cgi-bin/nb20101016x1.html ) . Dupa ce aceasta separare va deveni oficiala, sunt convins ca intr-un interval de 6-9 luni, Mazda va avea un nou partener strategic ( Mazda is expected to seek a new business partner with the aim of expanding operations in China and other emerging markets, the sources said . ) Site-ul auto TTAC a intrebat cititorii sai care ar fi partenerul cel mai probabil cu care Mazda se va alia in foarte scurt timp ( http://www.thetruthaboutcars.com/2010/10/now-that-mazda-is-eligible-who-would-want-them/ ) .
    -

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru