Voteaza:
6 voturi | 3 comentarii

Renault prezintă PAMU, soluția sa de conducere autonomă

Francezii de la Renault ne prezintă primele lor vehicule autonome. Acestea sunt folosite în cadrul unei platforme de mobilitate urbană care prevede folosirea la comun a vehiculelor electrice.

Comentarii (3)

  • Andi
    la 28.12.2013, 13:27
    Eu unul vad utilitatea unui astfel de sistem doar pentru a-ti parca masina intr-o parcare mai mare si de a ti-o aduce "la scara" atunci cand vrei sa pleci. Eu cred ca ar fi suficient atat, pentru mai mult nu suntem pregatiti...
    +15
  • tupi
    la 29.12.2013, 20:40
    daca ne gandim cate chestii (si bune si mai putin bune) sunt pe masinile de azi si nu ne-a intrebat nimeni daca le vrem....
    teoria arata frumos dar va fi distractiv cred sa vezi ,de exemplu ,in parcarea unui stadion ,cand ii va apuca pe toti odata sa-si trimita masinile sa se parcheze.... masinile nu vor injura si nu sunt unele mai nesimtite decat altele ,nu ?
    +3
  • VM
    la 30.12.2013, 12:31
    Ba mi se pare foarte utila si te scuteste de o multime de batai de cap si stres. Aduce bunastare. Indiferent cat se impotrivesc catarii de pretutindeni evolutiei automobilului, ea este inevitabila.
    +1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru